LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Benitez: Newcastle kan blive en top seks-klub

| Premier League | 8 kommentarer
Benitez: Newcastle kan blive en top seks-klub
Foto: Getty Images

Infoboks

Brighton - Newcastle
Premier League (27/04)
bet365 2,20 3,10 3,50
NordicBet 2,34 3,25 3,50
Oddset 2,25 3,15 3,35

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Rafa Benitez ser et stort potentiale i Newcastle og mener, at klubben kan være en top seks-klub i Premier League.

Newcastle fik en forfærdelig start på Premier League, hvor ingen af de første ti kampe bød på en sejr.

På det seneste har Rafa Benitez' tropper dog fået bedre styr på tingene, og det er blevet til tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag i de seneste fem Premier League-kampe.

Den spanske Newcastle-manager mener, at klubben har potentialet til at være blandt de bedste seks-otte klubber i England.

- Jeg tror, at Newcastle kan være i top seks, i hvert fald let i top otte. Når jeg siger let, mener jeg med en eller to ændringer, siger Rafa Benitez til Sky Sports.

- Da jeg besluttede mig for at komme til klubben, var det fordi, jeg kunne se potentialet i klubben og i byen. Det potentiale kan jeg stadig se, siger Newcastle-manageren.

Newcastle er efter 15 runder af Premier League nummer 14 med ti point op til Everton på sjettepladsen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

8 kommentarer

TheRealDon2620 15:31          
Haha Ja da.
HughieG 15:38          
Der er kæmpe potentiale i den klub, og med det solide fundament Rafa har fået skabt - under mildest talt elendige forhold - kan det nu lade sig gøre, at bygge videre. Dét kræver 3-4 investeringer i form af spillerkøb, hvor man gerne bruger mere end 3-4 millioner pund. 2-3 nye offensive spillere ville pludseligt gøre Newcastle til et virkelig farligt hold.
Knæk 15:47          
Det kan AGF også. Men ventetiden er som hård afføring på en stinkende varm sommerdag. Ulidelig
Wise1964 15:49          
Kunne være fantastisk at få den klub med i puljen igen - den er på mange måder enestående, har en fin historie + suveræne fans i forhold til mange andre PrL klubber.
The_Magpie 15:56          
En stor del af potentialet ligger desværre udenfor banen lige nu, Stadion, Byen, Opbakningen er det der gør at folk siger at Newcastle kan/burde blive en top 6 klub. Rafa gør et godt stykke arbejde, og vil ikke udpege enkelte spillere som syndebukke, men der skal investeres i holdet for at klubben kommer derop
jonaspoulsen 16:05          
Samme potentiale kan man med rette sige at Everton og Aston Villa har. Det er også to kæmpe klubber med enorme fanbaser og flot historie.

Derudover må Benetiz jo også have overvejet hvem er de nuværende top 6 hold de skal overgå. Det er klubber som Pool, United, City, Arsenal, Chelsea og Spurs. Pt. er der intet i sol og måne og stjerne som tyder på at nogle af de klubber er på vej ned.

Så der virker til at være lang vej for Toon. En begyndelse må være at etablere sig fast i top 10 og måske nogle gode cup runs
MartinHerold 16:37          
Arsenal, Chelsea, Liverpool og United har til tider deres off seasons, hvor de falder lidt væk fra toppen. Der kunne man godt snige sig ind.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april