Luk

Benitez spår ikke fyring: Everton ser langsigtet

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Everton - Arsenal 2-1
Premier League
45' 0-1 Martin Ødegaard
79' 1-1 Richarlison
90' 2-1 Demarai Gray

Everton-træner Rafael Benitez lyder umiddelbart ikke som en mand, der ser en nært forestående fyring, for klubben vil noget langsigtet med hans erfaring.

Fodbolddirektør Marcel Brands forlod natten til mandag Everton midt i, at holdet står i en resultatmæssig krise. Forklaringen lød, at parterne var uenige om visionen.

Den krise har også fået engelske medier til at så tvivl om cheftræner Rafael Benitez' fremtid, men mandag aften fik han et pusterum med en tiltrængt 2-1-sejr over Arsenal. 

Efter kampen blev spanieren også forholdt situationen, hvor han så positivt på fremtiden. Direkte adspurgt, om han vil få mere kontrol over transfers nu, svarede Benitez.

- Det kan du godt sige. Jeg har arbejdet med fodbolddirektører i årevis, og det er ikke et problem. Nu skal vi tænke på fremtiden, for vi har en situation, hvor vi må tage ansvar. 

- Klubben har skiftet managere i fortiden, men nu vil de gerne lave noget langsigtet med en klar ide om, hvad de vil opnå. Med min erfaring og de folk, vi har i klubben, så tror jeg, vi kan styre tingene i den rigtige retning, siger den spanske træner til Sky Sports og tilføjer yderligere om Marcel Brands afsked.

- Virkeligheden er, at klubben ikke bevægede sig fremad i det rigtige tempo, som folk måske forventede. Nu handler det om at være positiv for fremtiden. 

Everton ligger nummer 12 i Premier League med 18 point. 


Af Andreas Roesen
Fredag 21. januar