Luk

Benitez stolede ikke på Newcastle-ledere

| International | 6 kommentarer
KONGE-video: Finske kommentatorer går TOTALT amok ved Pukki-hattrick
Storsmilende Pukki efter første hattrick i England: Jeg kunne have scoret endnu flere mål
PUKKI-POWER: Den tidligere Brøndby-måltyv bomber sig i spidsen på PL-topscorerlisten med hattrick
Brandvarme Pukki med konge-kasse: Her flugter han Norwich på 1-0
MÅL, MÅL, MÅL! Se alle scoringerne fra Premier League, Æresdivisionen og Ligue 1
Benitez stolede ikke på Newcastle-ledere
Foto: Getty Images

Infoboks

Newcastle - Leicester
Carabao Cup (28/08)
bet365 3,20 3,25 2,25
NordicBet 3,15 3,40 2,32
Oddset 3,00 3,20 2,20

Rafael Benitez åbner tirsdag op om sit brud med Newcastle, som ifølge spanieren skyldes manglende tillid til Newcastle-ledelsen.

Sidste sæson var der længe snak om Rafael Benitez' fremtid i Newcastle, da hans treårige kontrakt udløb ved udgangen af sæsonen.

De to parter var i forhandlinger, men i sidste ende forlod Benitez altså Premier League-klubben, og det skyldtes mistillid til Newcastle-ledelsens metoder, forklarer Benitez i en klumme i det nystartede medie The Athletic.

- Newcastle-ledelsen havde et år til at løse min kontrakt, men da vi mødtes i slutningen af sidste sæson, gav de mig ikke et tilbud, jeg kunne acceptere, skriver Benitez.

- De fortalte mig, at de ikke ville investere i akademiet eller træningsfaciliteterne. 

- Deres idé var at have en politik om at hente spillere på 24 eller under, og det rådige budget var efter min mening ikke stort nok til at kæmpe med om top ti (i Premier League, red.)

- Efter det møde vidste jeg, at de ikke ville komme tilbage med et seriøst tilbud (om kontrakforlængelse, red.), og da det kom 19 dage efter, var det med samme løn som tre år tidligere og med mindre indflydelse på transfers.

- Efter tre år med uforløste løfter, stolede jeg ikke på dem.

Siden forlod Benitez Newcastle og skrev under med kinesiske Dalian Yifang, hvor han er manager for Marek Hamsik, Salomon Rondon og Yannick Carrasco.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

MesutCazorla 15:34          
In other news; water is wet and the sun is warm. Det kan vel tælles på én hånd, hvor mange der reelt har nogen tillid til Newcastle´s ledelse, når det gælder brug af penge.
The Arsenal fc 15:35          
Det er ærgerligt at klubben ikke blev solgt mens Benitez stadig var der. Jeg ville så gerne se Newcastle længere oppe i tabellen, fed klub med fede fans. Og en middelmådig ejer. Desværre historien mange steder efterhånden.
danishmagpie 16:49          
Arsenal...

“Middelmådig ejer”

Det var satme en underdrivelse af dimensioner!!

Manden har LØJET gang på gang, og det sjove er at han meget sjældent fortæller klubbens fans om hvad der af planer mv.
Manden har suget penge ud af klubben i årevis, og derfor er Newcastle så langt efter klubber, som vi burde være langt foran..
Wolves, Leicester, Hammers etc..

Før han kom til, var vi på niveau med Everton og Spurs..
Det griner man af i dag, rundt om i England.. For det kan da ikke passe!

Det er facts!
Jesse Pinkman 17:13          
Der er et specielt sted i helvede for folk som Mike Ashley. Og jeg er hverken religiøs eller Newcastle-fan.
HughieG 18:31          
Klubben kommer aldrig nogle vegne under Ashley, som Keegan også har understreget - og Rafa bekræftet.

Desværre er han mere optaget i at hyre "Yes-Men", der gør hvad der bliver sagt og er klar på at blive underlagt hvad end han og Charnley bestemmer. Rafa prøvede at tage opgøret, men lykkes selvfølgelig ikke, da det er umulige omstændigheder.

Ashley tjener penge på klubben, skal vi huske. Det er 19. rigeste klub i verden målt på årlig indtjening - og det er uden maksimal reklame indtægt, da hans eget firma er sponsor i klubben.

Endelig fik vi en mega dygtig manager ind, der med et - efter nutidens standarder - rimeligt budget hvert vindue ville kunne trække klubben opad i tabellen løbende, og hvad gør vi? Lader ham gå og henter Steve Bruce. En Yes-man.

Lad jer ikke narre af det faktum, at vi har brugt penge i år - Ashley prøver at få de mere naive fans på hans side. Og så er spillerne unge, og kan formentligt sælges videre for profit efter nogle år.

Øv! Vi har potentialet i så høj en grad, at det gør ekstra ondt, når man ved det bare ikke bliver forløst. Vi er ikke sleeping giants; vi er very much awake. Vi bliver bare drevet af ondskaben selv.
danishmagpie 19:22          
HughieG...

Spot on, og vel skrevet..

Hwtl :)
Søndag 25. august