Luk

Benzema glipper CL-møde mod Mæhle og co.

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Sampdoria - Atalanta
Serie A (28/02)
Oddset 4,90 4,00 1,67
bet365 5,00 4,00 1,61

Real Madrid har i forvejen flere profiler på skadeslisten, men heller ikke Karim Benzema bliver klar til onsdagens Champions League-kamp mod Atalanta. 

Sergio Ramos, Eden Hazard, Marcelo, Dani Carvajal, Federico Valverde, Rodrygo Goes, Alvaro Odriozola og Eder Militao er allerede meldt ud af onsdagens ottendedelsfinale mod Atalanta i Champions League. 

Den liste har Karim Benzema også fået den tvivlsomme ære af at blive en del af. 

Derfor er det et yderst amputeret Real Madrid-mandskab, der rejser til Italien for at spille den første af to kampe mod Joakim Mæhle og co. 

I alt har spanierne 11 markspillere fra den normale førsteholdstrup klar til kampen. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Return_of_the_Mølbat 17:52          
Folk skal ikke blive overraskede, når Atalanta højst sandsynligt vinder kampen. De er efterhånden storfavoritter. Derimod ville det nærmest være et chok, hvis Real Madrid får noget med derfra. Kan man tage et 1-måls nederlag med til returkampen, vil jeg være tilfreds.
Campeones32 18:05          
Det bliver i hvert fald en svær kamp. Men så svært tror jeg heller ikke det bliver.
Atalanta vil gerne selv angribe, skabe kampen. Real trives typisk mod modstandere der tør angribe og have bolden. Typisk kommer problemerne mod de hold der står med 11 bag bolden og er skarpe på de omstillinger der kommer.
Jeg tror det bliver en kamp med massere af chancer og vinderen af kampen bliver det skarpeste hold.
Coral 18:31          
I overvurderer Atalanta.
Over 9000 18:32          
Det bliver en af de mest grinagtige frontkæder, som der nogensinde er blevet stillet i en knockoutrunde i Champions Leagues historie. Vi kan kun håbe på at vi kan køre et nogenlunde resultat hjem på rutinen, men det er svært at være fortrøstningsfuld
Kong Dario 19:04          
Jeg sælger også gerne kampen for et nederlag på feks 2-1.

Der er INTET at skyde med fra bænken
mmahen1962@hotmail.com 20:43          
hvis atalanta spiller som de gjorde mod napoli i weekenden, så får real problemer. de har en masse power oppe foran. real scorer nok, men spørgsmålet er hvor mange atalanta scorer. de stopper aldrig angrebene.
laligafan 21:57          
Ja enig. Så også highlights fra Atalanta Napoli kampen. De kan angribe, vi har heldigvis et godt forsvar. Uafgjort solgte jeg den gerne for ude.
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar