Luk

Benzema headede Real op på andenpladsen

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Real Madrid 0-1
La Liga
64' 0-1 Karim Benzema

På et hovedstødsmål af Karim Benzema vandt Real Madrid søndag aften 1-0 i La Liga-udekampen i Sevilla.

Real Madrid skulle sent søndag aften forsøge at revanchere sig for midtugens 3-0-nederlag til PSG i Champions League, da de stillede til endnu en vanskelig udekamp, denne gang mod Sevilla i La Liga.

Hjemmeholdet kom ud og spillede en jævnbyrdig kamp mod Kongeklubben, men det var udeholdet, der i første halvleg kom til de største chancer, som dog blev brændt af Eden Hazard og Daniel Carvajal.

Med lidt over en time spillet tog Carvajal sin personlige revanche, da han gled til baglinjen i højre side og sendte et indlæg mod bagerste stolpe, hvor Karim Benzema næsten upresset kunne stige op og dirigere kuglen sikkert i nettet i den modsatte side af målet.

Sevilla havde trods udmærkede momenter ikke effektiviteten, når de fik chancerne, og da de endelig fik bolden i mål et par minutter før tid, blev målet korrekt annulleret for offside.

Det endte 1-0 til Real Madrid, som dermed overhaler blandt andre Sevilla og snupper andenpladsen i La Liga, kun et enkelt scoret mål fra Athletic Club på førstepladsen.


Af Thor Carlskov

14 kommentarer

Sims91 22:54          
Vigtigt! Utrolig fin og kontrolleret præstation efter en svær midtuge. Godt med et clean sheet for første gang i jeg ved ikke hvor længe. Grande Karim på pletten igen! Stor kamp af både Carvajal og Mendy på backerne. Sidstnævnte gjorde en kæmpe indsats for at holde Navas nede offensivt.
larsnie 22:56          
Sådan!!!
Humannxx 22:57          
Stærk arbejdsindsats på en svær udebane! Hvor er det fedt at se. Fuldstændig forandret i forhold til sidste kamp.
Celestino 22:57          
Fin kamp. De spillede jo ligefrem godt. Skønt resultat. Ramos er meget vigtig for holdet tydeligvis.
endagtilbage 22:57          
I den grad svar på tiltale fra midtugens fadæse. Fantastisk kontrolleret indsats med en sjældent set arbejdsindsats fra alle mand. Casemiro, Mendy og Carvajal med en forrygende indsats. Sevilla pakket ned til et middelmådigt hold på en af de sværeste udebaner i Europa. På trods af en skidt start er der alligevel nu 4 point til Barca. Spændende
Irakeren 22:58          
Hazard er godt nok elendig indtil videre. Kan ikke engang sætte en mand af, og dribler på meget farlige steder. Han skal en tur i fitnesscenteret.
babimski 22:59          
Stærkt spillet - et helt andet hold end det vi så i midtugen. James spiller kanon, Ramos uhyre vigtig og Benz fortsætter sin gode form.

Fuldt fortjent sejr, men stadig bekymrende at vi er så ineffektive foran kassen. Bale og Hazard skylder.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober