Luk

Benzema indledte med to mål i Real-triumf

| La Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Espanyol 0-0
La Liga
Alaves - Real Madrid 1-4
La Liga
48' 0-1 Karim Benzema
56' 0-2 Nacho Fernandez
62' 0-3 Karim Benzema
65' 1-3 Joselu
90' 1-4 Vinicius Junior

Real Madrid indledte den nye La Liga-sæson med en sejr, da de slog Alaves med 4-1 i et opgør, hvor Karim Benzema blev noteret for to scoringer.

Real Madrids jagt på den spanske fodboldtrone blev indledt lørdag aften, da hovedstadsklubben stod overfor Alaves i sæsonens første La Liga-opgør.

Her stod cheftræner Carlo Ancelotti for første gang i spidsen for Real, efter han er kommet til fra Everton, og han havde blandt andet valgt at starte med tilbagevendte Gareth Bale samt David Alaba, som er ny mand i klubben.

Real Madrid fik dog ikke den bedste start, da de havde store problemer med at få prikket bolden over stregen. De havde godt nok chancerne, hvor Karim Benzema i flere situationer kunne have åbnet sin målkonto.

Alaves-defensiv stod dog kompakt i bagkæden, og de formåede derfor at holde Madrid-spillerne fra fadet i første halvleg. Efter pausen gik det dog galt for hjemmeholdet.

Efter kun tre minutter kunne Benzema endelig få nettet til at blafre, da han gjorde det til 1-0. Her blev der slået en bold frem og tilbage i feltet, hvor den endte hos Eden Hazard, der med hælen lagde den til rette for franskmanden.

Og så kunne Benzema uden problemer score sæsonens første mål for Real Madrid, men den målfarlige franskmand havde flere mål i støvlerne.

Først ville Nacho dog også lege med, da han otte minutter senere udbyggede Reals føring til 2-0, efter han satte foden på et fremragende Luka Modric-indlæg. 

Alaves’ forsvar havde ellers spillet en flot kamp, men det gik nu alt for hurtigt for dem, og efter 62 minutter faldt de fuldstændig sammen.

Her blev de fanget ude af balance, da Federico Valverde drev bolden frem og forsøgte at spille Benzema fri inde på midten. Franskmanden formåede efter to forsøg at få sendt bolden ind i netmaskerne, og så var Real på vej mod de tre point.

Thibaut Courtois savnede dog lidt spænding i kampen, og få minutter senere begik han et meget klodset straffespark, da han nedlagde svenske John Guidetti. Her fik Joselu ansvaret fra pletten og gjorde det til 1-3.

Alaves formåede dog ikke at få vendt opgøret på hovedet, og dermed kunne Real Madrid i stedet gøre det til 4-1, da Vinicius Junior scorede kampens sidste mål i Madrids La Liga-premiere.

Osasuna og Espanyol spillede også sæsonens første La Liga-opgør lørdag aften, men her gik de to mandskaber fra banen med et enkelt point hver, da de blot spillede 0-0.


Af Raymund Nelausen

11 kommentarer

Sims91 23:52          
Fin start da der først kom hul på den. Benzema fortsætter bare med at være vildt vigtig. Så er vi i gang!
Zidanes Y Pavones 23:55          
Det bliver spændende at se om Depay scorer flere mål end Benzema.
DetNyeMig 00:02          
Fantastisk indhop af Vinicius. Håber han fortsætter med det. Han virker godt nok i form!
Snippet 00:04          
Jamen det var jo en rigtig dejlig start på sæsonen. Bevares, der er enkelte perioder, hvor man ikke formår, at sætte sig nok på kampen og så var der enkelte defensive smuttere — eksempelvis ved straffesparket. Det skal der selvfølgelig arbejdes på, men ellers virkelig en fin indsats hele vejen rundt.

Benz fortsætter. Modric fortsætter. Flot debut af Alaba med en assist. Bale så faktisk motiveret ud. Vini og Rodrygo laver begge nogle fine indhop. Og måske det mest glædelige: Hazard var fremragende! Man tør ikke håbe for meget, taget de sidste par sæsoner in mente, men det så rigtig lovende ud med den lille belgier.

Og selvom jeg savner Zidanes stoiske blik og skaldede isse, så var det sgu dejligt at se Carlo på sidelinien igen <3
Return_of_the_Mølbat 00:28          
Første halvleg var idéforladt, men der kom da gang i sagerne efter pausen.

Thumbs up til Hazard, Benzema, Vinicius, Casemiro, Alaba og i særdeleshed Nacho.

Thumbs ned til Bale, Lucas Vázquez, Militão og Modric (som dog spillede sig lidt op i 2. halvleg).

Nacho var IMO kampens spiller.
mmahen1962@hotmail.com 01:13          
benzema er nok meget glad for ronaldo og messi ikke er i la liga mere. nu har han rent faktisk en chance for at få sin første pichichi. medmindre depay går amok, eller griezmann, samt suarez fra atletico.
realmadrid7 10:49          
Optimistisk at tro Depay pludselig skulle udvikle sig til at blive en topscorer type. Så er Griezmann mere realistisk med Messi væk, hvis han genfinder sin gamle form.
Lørdag 16. oktober