Luk

Benzema: Madrid er over alle andre i CL

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Shakhtar Donetsk - Inter
Champions League gruppe D (28/09)
Oddset 5,60 4,20 1,58
bet365 5,00 4,50 1,55

Karim Benzema mener ikke, at nogen hold kan sammenlignes med Real Madrid i Champions League forud for storkampen mod Inter.

Real Madrid og Inter er storfavoritter til at gå videre fra deres gruppe i Champions League, som også tæller Sheriff og Shakhtar Donetsk.

Derfor dufter det om en duel om førstepladsen, når Inter byder Madrid velkommen i Milano onsdag aften, og Karim Benzema kan ikke sige, hvem som er favorit til kampen.

- Champions League er en anden turnering, og vi skal prøve at vinde alle vores kampe. Nu er vi her, og vi skal gå ind til hver kamp med stor koncentration.

- Turnieringen er den vigtigste europæiske turnering, og her kan ingen blive sammenlignet med os, men der er ingen favoritter til kampen, siger Benzema ifølge Football Italia på pressemødet forud for kampen.

Benzema og Real Madrid fik en god optakt til kampen i weekenden med en 5-2-sejr over Celta Vigo.

 


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 23:40          
Der er nok nogle engelske hold som er lidt uenige der. udover et fransk og tysk hold. chl vinderen i 21/22 sæsonen kommer ikke fra Spanien lige meget hvad. Det er englands tur til at dominerer i en periode.
Det hele handler ikke om dig! 00:15          
mma:
Selvfølgelig fordrejer du Benzema,s ord, eller så forstå du ikke konteksten i det han siger. Han taler jo om turneringen som helhed, derefter siger han jo at der ikke er nogle favoritter mellem Real M og Inter. Så bare fordi FCB er i opløsning, gør det jo ikke at engelske hold kommer til at dominerer.
coronautd 00:46          
- Champions League er en anden turnering, og vi skal prøve at vinde alle vores kampe. Nu er vi her, og vi skal gå ind til hver kamp med stor koncentration.

- Turnieringen er den vigtigste europæiske turnering, og her kan ingen blive sammenlignet med os, men der er ingen favoritter til kampen, siger Benzema ifølge Football Italia på pressemødet forud for kampen.
Jeg er med på, at fodboldjournalistik er fyldt med floskler, ligegyldigheder og åbenlyse statements. Men det her er da ekstremt. Hvem blev klogere af det her?
VIF57 05:31          
Har manden slugt en gammel grammofon plade…
Desperados 06:39          
Mmahen er notorisk kendt for ikke at læse nyheder. Det bør derfor i fremtiden være nemt at ignorere hans indlæg, da de er taget helt ud af konteksten og dermed fortjener at blive behandlet lige sådan.

Benzema siger, at i CL er ingen over Real Madrid, og hvis man ikke er enig i det, så kan Real Madrid jo altid bevise, at det er holdet med flest CL-trofæer. Det har intet at gøre med, at der måske er et par engelske klubber, som har favoritværdigheden i år. I tvivl, så læs nyheden.
laligafan 08:58          
Madrid har vundet 13 gange Milan 7, 4 gange de sidste 10 år Bayern og Chelsea 2.
Er madrid favoritter nej, det var Chelsea heller ikke sidste år, der er lang tid til maj juni måned når det hele bliver afgjort, indtil da vil kun få favoritter udgå lad os se at tale om favoritter nu er nonsens.
Vel sjældent det er den største favorit der vinder så mange faktorer der spiller ind, Madrid da de vandt 3 år i træk bliver nok aldrig slået eller 4 ud af 5. Tror ikke Madrid var favorit nogen af de år.
Campeones32 10:53          
mmahen du fejler simpelthen et eller andet. Flere herinde mener du bør tage dig sammen og hæve niveauet bare en smule. Måske du burde lytte.

OT: Så har Benzema naturligvis ret. 13 titler, de eneste i nyere tid til at forsvare titlen, 4 titler på 5 år 1 gang, 3 titler på 5 år 2 gange. Kan ikke sammenlignes med nogen. Selv "det bedste klubhold nogensinde" lykkes ikke med at genvinde titlen.
Søndag 26. september