Luk

Benzema nåede 200 ligamål i Asensio-show

| La Liga | 30 kommentarer

Real Madrid fortsatte onsdag deres gode start i La Liga, da Karim Benzema scorede sit mål nummer 200 i La Liga og Marco Asensio lavede hattrick mod Mallorca i en 6-1-sejr. Villareal vandt også.

La Ligas tophold fra Real Madrid tog onsdag aften hjemme imod Mallorca.

Real skulle svare igen på naboerne fra Atletico Madrids sejr tirsdag aften, hvor de midlertidigt tog førstepladsen i tabellen, og det gjorde Real så – med manér.

Efter bare tre minutter blev det til 1-0 ved Karim Benzema. Franksmanden fik bolden i dybden inde i modstanderfeltet, som han sikkert afsluttede lavt i det lange hjørne.

Herefter blev det så 2-0 efter 25 minutter ved Marco Asensio, der skulle vise sig at have en stor aften i vente mod sin tidligere klub. Asensio var hurtigt over en retur inde i målfeltet, og så scorede han fra tæt hold.

Mallorca svarede dog hurtigt igen herefter ved Lee Kang-In. Han tog et par gode snævre træk i høj fart uden for feltet, og så lagde han den ellers flot rundt om Thibaut Cortouis i Real-målet med venstrebenet.

Fem minutter senere var Asensio så på spil igen med sit andet mål. En et-to-kombination med Benzema førte til en friløber, og her scorede han køligt inde i feltet.

I anden halvleg blev det så også til et hattrick for den flyvende Asensio på assist fra Benzema nok engang. Spanieren modtog bolden på kanten af feltet og efter et enkelt træk skruede han bolden uden om Manolo Reina i Mallorca-buret, og så stod kampen 4-1 og var reelt afgjort.

5-1 blev det også, da Benzema scorede sit La Liga-mål nummer 200 i karrieren.

Franskmanden tog et dybdeløb og fik bolden med sig om ryggen, inden han med lidt held fik afrettet sit skud ind i kassen.

Inden lukketid kom Isco så også på tavlen for første gang i over et år, da Vinicius Junior uselvisk lagde den på tværs til spanieren, der blot skulle sætte indersiden på efterfølgende.

6-1 sluttede kampen dermed, og Real Madrid tager førstepladsen i rækken tilbage igen med det samme fra Atletico.

Andetsteds vandt Villareal med 4-1 over Elche, og de kravler dermed tiltrængt op i tabellen og lægger sig på en foreløbig 11.-plads – dog med en kamp i hånden.


Af Kristoffer Lind Pedersen

30 kommentarer

Sims91 00:02          
Stærk præstation i aften fra første fløjt. Grande Karim! 2 mål, 2 assists. Skønt at se Asensio gribe chancen i det øjeblik han fik den.

Sjældent set at både Casemiro og Modric kan roteres uden det bliver et problem.
I forlængelse af det interessant at se hvordan momentum og kontrol på midtbanen røg en smule i en 20 minutters periode fra Camavinga blev skiftet ud til Benzema scorede til 5-1. Han sætter hele tiden sit tydelige aftryk ved at gøre sig tilgængelig, fordele spillet offensivt og arbejde hårdt defensivt. Han er stadig rå, har sine små pasningsfejl og små vurderingsfejl, men det er jo ikke unaturligt.
mmahen1962@hotmail.com 00:02          
Come on man. Du må jo være ansat hos bold.dk mate. Det er fysisk umuligt at slå det op så hurtigt. Beck jeg prøvede sgu.... OCD fyren strikes again.

Når det er sagt, så må Benzema gerne liiiige slappe lidt af. 8 mål og 7 assists i 6 kampe er messi/ronaldo stats. Real må håbe han holder sig frisk hele sæsonen. Utroligt hvordan han har udviklet sig de sidste 3 år. Respekt for at han ikke gav op alle de år, hvor han nærmest blev buet ud på bernabeu i ronaldos skygge. Nu er der ingen der kan kritiserer ham mere.
Ma-sH 00:03          
Så sjovt at se Real igen, virkelig fed direkte offensiv spillestil med mega højt tempo, og mange spillere der stepper op under Ancelotti - fedt med en stærk kamp fra Asensio i dag, så rigtigt set af Ancelotti at sætte ham på den plads. Klart også der Di Maria var bedst i sin tid i Real (og der var han altså rigtig rigtig god)!

Og så lidt nørderi …
Bare for at illustrere hvordan Real under Ancelotti lykkes meget bedre offensivt (og også er klart sjovere at se på), så var kampen i sidste uge første gang siden 30. november 2019 Real scorede 5 mål i samme kamp! Første gang i dette årti, og vi er snart i 2022.
Sidste sæson scorede man kun i tre kampe 3+ mål, hvorfor det allerede er sket ligeså mange gange i denne sæson (efter seks kampe i la liga) som det var tilfældet i hele sidste sæson, inklusiv pokal og Chl.
De seneste tre sæsoner er det kun sket 14 gange i alt at Real har scoret 3+ mål i en kamp, og kun 4 gange i de foregående tre sæsoner har Real scoret 4+ mål i en kamp. Der er vi derfor allerede på halvdelen af dette antal i denne sæson, som i de foregående tre sæsoner.
Sidste gang Real scorede 6 mål i en kamp var i 2019 (6-0 mod Galatasaray).
Vi skal tilbage til 17/18 for at finde en kamp hvor Real lavede syv mål, mod Deportivo. I den kamp scorede både Nacho, Bale og Ronaldo to mål.
Nåh, men det var altså bare kedeligere under Zidane anden gang han var træner, en la Liga titel og Chl semifinale til trods.

Det er til gengæld lige pludselig blevet super underholdende at se Real igen, og det pludselig er et super spændende mandskab, med en super træner, fedt!
Sims91(KÆMPE FAN) 00:09          
hey mmahen. fik ikke lige set barcelonas sidste kamp, så kan du ikke lige fortælle mig hvordan det gik?
Return_of_the_Mølbat 00:09          
Fantastisk præstation hele vejen igennem.

Benzema fortsætter med at vise, hvorfor han pt. er verdens bedste spiller. Vinicius med gode takter igen, og Asensio med succes i sin nye midtbanerolle, som minder lidt om Frank Lampards i Chelsea.

Minusser var der ikke mange af, men skal man påpege nogle må det vel være:
1) Militãos lidt for hyppige åbenlyst forkerte valg i defensiven, hvilket bl.a. kastede en friløber af sig til Mallorca.
2) Lucas Vázquez´ fortsatte tilstedeværelse på dette hold. Manden har maks. niveau til Superligaen.
3) Dommeren, som var en skændsel i dag. Jeg har stadig meget svært ved at se, hvorfor et af Benzemas mål skulle annulleres. Samtidig overser han et klokkeklart straffespark til Rodrygo, der næsten fik revet trøjen af sig af en Mallorca-spiller. Og slutteligt lavede Mallorca-spillerne et hav af svinestreger gennem hele 2. halvleg, som ikke kastede 1 eneste gult kort af sig. Pinligt.
hoyerander 00:12          
Camavinga er fantastisk at se på. Hvilket et kæmpe talent han er! Vini og Rodrygo i dag. Ikke en finger at sætte på deres præstationer. Gude smukt fodbold i dag. Dejligt med Asensio. ¡Hala Madrid!
JuanitoMaravilla 00:14          
@Mmahen

Fedt at du lige fik flettet ind, at Benzema (som stort set alle andre) engang blev buet på Bernabeu. Synes at du skal foretage dig noget andet.
Søndag 24. oktober