Luk

Benzema om BBC: Mig der fik det til at virke

| La Liga | 17 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Real Madrid
La Liga (22/09)
bet365 2,50 3,80 2,50
NordicBet 2,50 3,75 2,55
Oddset 2,50 3,80 2,60

Real Madrid-angriberen Karim Benzema mener, at han var den, der fik samarbejdet mellem Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og ham selv til at fungere.

Inden Cristiano Ronaldo rykkede til Juventus i sommeren 2018, var den portugisiske stjerne en del af den faretruende angrebstrio med ham selv, Gareth Bale og Karim Benzema i Real Madrid.

Sidstnævnte fortæller nu i et interview, at han var spilleren, som fik trioen, der også kaldes BBC, til at fungere.

- Vi havde en raket i Gareth og en målscorer i Ronaldo, og så var der mig: stykket, der fik det hele til at virke, siger Benzema til RMC og fortsætter om sin rolle, da han kom til Real Madrid i 2009.

- Her (i Real Madrid, red.) var afslutteren Ronaldo. Jeg spillede en anden rolle. Jeg var mere involveret i opbygningen af angreb og med at skabe rum.

- I min optik var han den bedste målscorer, også selvom han spillede til venstre. Jeg tog løb væk for at åbne rum og lade ham score.

Benzema, Ronaldo og Bale spillede sammen fra 2013 til 2018.


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

Móstoles 10:33          
Korrekt. Ku ikke være mere enig. Kun folk som ikke forstår fodbold vil være uenige.
SedenUnited 10:37          
Jeg er overbevist om, at i denne tråd vil mange kritisere Benzema. Men jeg giver ham bestemt ret. Selvom han fik meget kritik, og madrid "fans" buede af ham, havde han faktisk et kæmpe løbepensum. Det betyder så sindsygt meget for spillere som Ronaldo og Bale.

Jeg er sikker på, at mange andre topangribere kunne gøre det samme, men Benzema passede jo faktisk perfekt ind i min optik, og vigtigst af alt bekymrede det ham ikke, at han ikke scorede vanvittig mange mål.
Ephedrine 10:41          
Er nu også helt enig. Simpelthen utroligt hvad den mand har været udsat for af kritik.
Men det er desværre typisk Madrid fans.

Når han så skal til at vænne sig til at være angriber igen og banker mål ind, bliver han også kritiseret..
DanielC91 10:45          
Benzema er og har altid været fænomenal. Ronaldos æra i Real Madrid havde set væsentlig ringere ud, hvis Real for eksempel havde beholdt Higuain i stedet. Benzema er uselvisk og hårdtarbejdende og han viser nu hvor Ronaldo er væk, at han stadig ved hvor målet er. En af verdens bedste angribere!

Hala
Scudetto30 10:45          
Håber Higuain måske kan udfører samme vigtige rolle hos Juventus. Det har Ronaldo manglet sidste sæson
realmadrid7 10:57          
Jeg tror nu godt de fleste fans har forstået Benzemas rolle under CR7 tiden, men kritikken var i perioder også fair. Problemet var ikke at han ikke bankede +30 mål ind, men at han brændte så store chancer. Dertil er rollen vel ikke en undskyldning.

Han kom stærkt igen sidste sæson og har måske været Reals bedste.
La Red 11:05          
benzema og ronaldo havde et fint samarbejde. men bbc trioen havde vel ret beset ikke særlig stor succes som jeg husker det. når de alle tre en var på banen samtidig så spillede de ikke specielt fantastisk. og resten af holdet var præget af at man havde tre mand foran der ikke bidrog meget til det defensive.
bevares der var kampe her og der hvor de lykkedes, men i min optik var det ikke en specielt sammenspillet og giftig tre-enighed som messi-suarez-neymar eller salah-mane-firminio.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september