Luk

Benzema opfordrede Mendy: Spil ikke Vinicius

| Champions League | 35 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Real Madrid 2-2
Champions League gruppe B
33' 1-0 Marcus Thuram
58' 2-0 Marcus Thuram
87' 2-1 Karim Benzema
90' 2-2 Casemiro

Karim Benzema opfordrede i pausen mod Mönchengladbach Ferland Mendy til ikke at spille bolden til Vinicius Junior. Han spiller imod os, sagde Benzema.

Real Madrid hev med nød og næppe et 2-2-resultat hjem mod Mönchengladbach i tirsdagens Champions League-opgør, og efterfølgende vækker en video fra pausen opsigt.

Los Blancos gik til pause nede med 0-1 efter en sløj første halvleg, og frustrationerne gav angriberen Karim Benzema eksplicit udtryk for, da han på fransk frarådede Ferland Mendy at aflevere bolden til 20-årige Vinicius Junior.

- Han gør, hvad han vil. Spil den ikke til ham, bror. Han spiller imod os, sagde Benzema ifølge Telefoot.

Ifølge den spanske avis AS afleverede Mendy kun bolden til Vinicius Junior tre gange i anden halvleg, mens Benzema selv ikke gjorde det ene eneste gang.


Af Martin Schmidt

35 kommentarer

Jranja 14:27          
Jeg elsker det! Hvor er Benz for vild altså..
Taco mix 14:29          
Sikke en hyggespreder, ham Benzema :)
BrianFantana 14:30          
Sympatisk personlighed der virkelig er en holdspiller og en fremragende kammerat, bare spørg folk som Valbuena. Han er bestemt en vild type!
Lifeispool 14:33          
Wow, hvis det er rigtigt, så er der lagt i kakkelovnen til det helt store efterspil i Madrid-klubben. Og noget tyder på at sammenholdet er smadret, hvis ikke Zidane får styr på tropperne, hvilket jeg tvivler på. Så kommer der hurtigt et trænerskifte, og Benzema ryger også i den ligning.
Crusader 14:39          
Wow, hvis det er rigtigt, så er der lagt i kakkelovnen til det helt efterspil i Madrid-klubben. Og noget tyder på at sammenholdet er smadret, hvis ikke Zidane får styr på tropperne. Hvilket jeg tvivler på. Så kommer der hurtigt et trænerskifte. Og Benzema ryger også i den ligning.
Enig i at det lyder ret vildt hvis det er sandt, men is på. Bare fordi du får kastet en lille sten i nakken, betyder det ikke at der er en meteorsværm på vej.
Return_of_the_Mølbat 14:43          
Det var kun et spørgsmål om tid, før de danske medier sprang på Benzema-historien. Latterligt. Medierne elsker, når de kan skabe splid og drama.
Og jeg kan se, at der er flere, som herinde, der allerede er hoppet direkte i fælden... suk.

Hvorfor tænker folk aldrig over den kontekst, som sådanne ting er taget fa? Det var det samme med de Isco-mundaflæsninger, som der blev skrevet om i midtugen. Flere medier forsøgte at skabe et narrativ om, at der er stor uro i Real Madrid-truppen ud fra dem, men sandheden var bare, at kommentarerne var fra en munter samtale mellem Isco og Marcelo, hvor de begge sad og grinte en smule.
Tænk jer nu om!
Dobrich 14:48          
@Return_of_the_Mølba

Tak, fordi du kan få os tilbage på rette spor... tak, fordi du får os tænke os om en ekstra gang... tak, fordi du er til !
Onsdag 25. november