Luk

Benzema sparkede Real til mesterskab

| La Liga | 55 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Villarreal 2-1
La Liga
29' 1-0 Karim Benzema
77' 2-0 Karim Benzema
83' 2-1 Vicente Iborra

Real Madrid sikrede sig på to mål af Karim Benzema det spanske mesterskab med en 2-1-sejr over Villarreal i La Liga torsdag aften.

Real Madrid kunne med en sejr over Villarreal torsdag aften på Alfredo di Stefano Stadium sikre sig det 34. spanske mesterskab i pokalskabet, da Zidanes tropper var fire point foran Barcelona i mesterskabskampen.

Hvis Barcelona ikke sejrede mod Osasuna på samme tid på Camp Nou, var titlen også i hus. 

Villarreal indtog inden duellen en femteplads i La Liga. Kampen startede meget afventende ud, og ingen af de to mandskaber kom frem til de helt store muligheder. 

Casemiro så, at Villarreal-målmanden Sergio Asenjo var langt ude af målet, og så tog Real Madrid-spilleren chancen. Forsøget gik dog over kassen efter 12 minutter. 

Det væltede ikke med de vilde chancer de første 20 minutter. Efter 23 minutter udfordrede Karim Benzema i venstre side og løb til baglinjen. Villarreal-forsvaret fik sparket bolden væk fra farezonen. 

Real Madrid sad på det hele, men Villarreal forsvarede sig herodisk. 

Udeholdet kunne dog kun holde Los Blancos fra målfadet i 29 minutter. Real Madrid opsnappede bolden efter lidt tøvende forsvarsspil. 

Luka Modric stormede ned mod mål, og han så, at Benzema sprintede i højre side. Franskmanden fik læderet i fødderne og afsluttede resolut til bolden. Den strøg mellem målmandens ben og videre i nettet til 1-0 for Real Madrid. 

Real Madrid fortsatte dominansen og pressede godt på, men Los Blancos kom ikke til de helt store tilbud i slutningen af første halvleg. 

Rodrygo forsøgte sig med et indlæg lige inden pausen, men Villarreal-forsvaret afviste skuddet. 

I anden halvleg startede begge hold igen lidt afventende ud, men det var Zidanes tropper, der sad på begivenhederne. 

Rodrygo brød igennem i Villarreal-feltet efter 54 minutter og trak ind i banen. Han trykkede af, men skuddet sad lige på Asenjo.

I anden halvleg havde begge mandskaber svært ved at komme frem til de helt store chancer. Med godt en halv time igen kom Thibaut Courtois ud af Real Madrid-målet og sikrede sig bolden. 

Han blev ramt i hovedet af Xavier Quintilla, og belgieren måtte derfor modtage behandling.

Efter 72 minutter skulle det blive bedre for Real Madrid. Real Madrid fik tilkendt et straffespark. Real Madrid-anføreren Sergio Ramos gik til bolden. Han forsøgte at prikke bolden til en stormende Benzema, der satte bolden i nettet. 

Dommeren mente dog ikke, at det var helt efter reglerne, men det gav et omspark til Los Blancos. Her fik Benzema lov til at få chancen, og han scorede sikkert til 2-0. 

Det var også tæt på at blive 3-0 til Real Madrrid, da et brag blev sendt på overliggeren. 

I stedet for fik Villarreal reduceret til 1-2 i kampen efter 84 minutter efter et godt indlæg. Mario Gaspar sendte et godt indlæg ind i pandebrasken på Vicente Iborra, der pandede bolden i nettet til 1-2. 

Courtois leverede et par vilde redninger i overtiden, og kort efter fik Marco Asensio annulleret et mål. Opgøret endte 2-1 til Real Madrid. 

Dermed er Real Madrid spansk mester.


Af Anders Jensen

55 kommentarer

Sims91 23:00          
CAMPEONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuldstændig fantastisk sæson. Den lukker i den grad munden på de kritikere, der stillede spørgsmålstegn ved Zidane som cheftræner. Han skaber i sin første fulde sæson tilbage et historisk stærkt defensivt fundament i erkendelse af at offensiven ikke vil kunne bære holdet til succes. Intet mindre end fremragende

Et par ærgerlige fejl af Casemiro de sidste par kampe, men jeg holder stadig fast i at han over hele sæsonen er bedste mand TÆT forfulgt af Courtois. Han har utvivlsomt været bedste målmand i verden denne sæson. Benzema som nummer 3 på min liste over sæsonens bedste spillere.
Utopi før sæsonen at tro på et mesterskab med så lille et bidrag fra Eden Hazard.

Det skal selvfølgelig nævnes først som sidst at intet er muligt uden El Capitán Sergio Ramos og intet er umuligt med ham! Legende!
Martinovic 23:00          
Tillykke til Real med et velfortjent mesterskab.

I særdeleshed en solid defensiv, der har sikret det.
Jesper88 23:00          
Velfortjent mesterskab! Tillykke til alle Real Madrid fans
Return_of_the_Mølbat 23:00          
Campeones, campeones, olé, olé, olé!
Beck 23:01          
Det dårligste Barcelona hold i 12år.
Endelig Real
Rødvinstud 23:01          
Fortjent. Tillykke til alle Hala-Hala folkene.
LosBlancos 23:02          
¡Campeones 2019/2020!

En fornøjelse at se den "erfarne garde" med Benz, Modric, Kroos, Casemiro og El Capitan holde et højt niveau, og køre det 34. mesterskab hjem til Madrid!

Samtidigt har man en masse spændende unge spillere, så fremtiden ser lys ud. I hvert fald i hovedstaden.
Mandag 28. september
Søndag 27. september