Luk

Benzemas kanonmål gav Real oprejsning

| La Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Alaves - Real Madrid 1-4
La Liga
15' 0-1 Casemiro
41' 0-2 Karim Benzema
45' 0-3 Eden Hazard
59' 1-3 Joselu
70' 1-4 Karim Benzema

Karim Benzema bragede bolden op i krogen og scorede i alt to gange, da Real Madrid fik revancheret sig med 4-1 over Alaves.

Real Madrid skulle lørdag rejse sig, efter at de i onsdags fik en ordentlig kindhest i Copa del Rey og blev slået ud af det upåagtede Segunda B-mandskab Alcoyano.

Nedturen kom i kølvandet på et tidligt Super Cup-exit mod Ahletic Club, så der var nok at revanchere for de forsvarende mestre i lørdagens udekamp mod Alaves.

Alaves har drillet både Barcelona og Atletico Madrid hjemme på Mendizorrotza i denne sæson, foruden at de vandt det omvendte møde i Madrid i efteråret.

Men denne aften var det Real Madrid, som havde dirigentstokken, og Karim Benzema var tæt på at bringe madrilenerne i front efter et kvarter. Den franske stjerne fik en dobbeltchance, men efter at Fernando Pacheco først reddede, stod stolpen i vejen i anden omgang.

På en dødbold derefter kom føringsmålet. Casemiro maste sig frem og stangede bolden i netmaskerne til 1-0 for Real Madrid.

En håndfuld minutter før pausen var den gal igen for Alaves. Eden Hazard fandt Benzema med hælen, og da der ikke blev lagt pres på franskmanden, kanonerede han bolden op i krogen til 2-0. Et fremragende mål fra Benzema.

Det blev også 3-0 inden pausen ved Hazard, som scorede sit bare tredje sæsonmål, da Alaves’ offsidefælde slog fuldkommen fejl.

Hazard blev ikke fanget i den, men fik derimod fri passage mod mål, og med en sikker afslutning sendte belgieren bolden forbi Pacheco.

Madrilenerne manglede en skadet Sergio Ramos, og ham kunne der have været brug for kort efter pausen, hvor Alaves reducerede. Ingen gav Joselu kamp i luftrummet, og så headede angriberen 1-3-reduceringen i mål. Dermed fik Alaves scoret i kampen, som markerede klubbens 100-års fødselsdag.

Real Madrid gik noget ned i kadence i forhold til første halvleg, men der skulle stadig ikke meget til for at gøre Alaves’ forsvarere rundtossede. 

Med tyve minutter slog Luka Modric en aflevering ud mod Benzema på kanten, og med et enkelt træk og en resolut afslutning mod længste hjørne bragte han Real på 4-1.

Alaves havde optræk til at få pyntet yderligere på resultatet, men det blev ved lige ved og næsten for hjemmeholdet, som nu risikerer at ryge under stregen i løbet af weekenden.

Real Madrid vandt 4-1 og reducerer Atletico Madrids forspring i toppen til fire point. Real Madrid har dog spillet to kampe flere.
 


Af Casper Baunsgaard

11 kommentarer

Sims91 22:51          
Vigtigt at komme tilbage med en sejr. Super fin første halvleg. Anden halvleg mere eller mindre cruise control. Utrolig dejligt at se både Benzema og Hazard med mål. Det er det, der skal til.
DanielChristoffersen90 22:56          
Det er lige præcis sådan der man spiller en udebanekamp, imod et af de mindre hold! Dejlig præstation ovenpå flere uheldige kampe, og dejligt med en scoring fra Hazard, og 2 gode basser af Benz.
Off topic: Har du altid skrevet dine kommentarer på forhånd inden kampene slutter Sims91? nyhederne når dårligt nok og komme op, før du er på pletten! :p
Arda-Turan 22:59          
Fuck hvor jeg hader Real Madrid
kom så Atletico Madrid vinder liga
Længe leve Diego Simeone
Arda-Turan 23:01          
Atletico Madrid skal vinde liga
JoshuaB 23:02          
Super vigtig sejr! Utroligt at man skal sidde og bande hjemme i stuen over at man ikke bare kan spille sådan hver gang, især når man godt ved at de besidder kvaliteten til at gøre det. Det er nemlig sådan man skal spille imod de mindre hold hver eneste gang!!
Ukendttt 23:02          
Det gør alle. Derfor det er en speciel klub. Hala madrid. I ved vi størst selvom det ikke kører.
Don Nizz 23:19          
God sejr, endeligt et fornuftigt resultat, som man normalt vil forvente at Real Madrid præstere mod de middelmådige hold.
Godt at se Hazard med på holder igen.. håber det holder ved, så han en klar forstærkning på dette hold nu men også frem over.
Mandag 8. marts