Luk

Berggreen indskiftet i nedtur mod Feyenoord

| Æresdivisionen | 0 kommentarer
Berggreen indskiftet i nedtur mod Feyenoord
Foto: Getty Images

Danske Emil Berggreen fik de sidste 35 minutter for Twente, der søndag aften tabte 1-5 ude mod Feyenoord, der var uden en skadet Nicolai Jørgensen.

Nicolai Jørgensen sad på bænken, da Feyenoord i midtugen tabte 0-3 til AZ Alkmaar, men søndag aften var danskeren helt ude af kamptruppen.

Feyenoords modstandere fra Twente havde til gengæld Emil Berggreen med, men den tidligere Hobro-angriber startede på bænken.

Herfra kunne han se Steven Berghuis give Feyenoord en drømmestart, da midtbanespilleren efter seks minutter afsluttede en god solotur med en knastør afslutning ved nærmeste stolpe.

Feyenoord dummede sig dog midtvejs i første halvleg med aflevering lige i fødderne på Aitor Cantalapiedra, der efter en ét-to-aflevering scorede til 1-1.

Bare tre minutter senere var Feyenoord i front igen. Her dukkede svenske Sam Larsson nemlig op på kanten af feltet og sendte bolden i nettet til 2-1.

Twentes Peet Bijen kom på tavlen ti minutter inde i anden halvleg, men desværre for gæsterne var det i eget net, 3-1 til hjemmeholdet.

Momenter senere blev Emil Berggreen skiftet ind for Twente, men ti minutter efter det var den gal igen i gæsternes defensiv.

Derfor udbyggede Luis Fernando Sinisterra til 4-1, og da Sam Larsson i slutminutterne gjorde det til 5-1, sluttede det med en knusende sikker sejr til Feyenoord.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober