Luk

Berørt Vertonghen om Eriksen: Fik gåsehud

| EM | 1 kommentar

Infoboks

Jan Vertonghen blev meget berørt over at høre, at Christian Eriksen var faldet om, for de to er meget tætte efter en årrække sammen i Tottenham.

Lørdag aften gik der et chok igennem ikke blot Parken, men hele fodboldverden, da Christian Eriksen faldt om i Danmarks kamp mod Finland.

Nyheden nåede også til Belgien, der senere lørdag aften skulle møde Rusland ved EM, og for Jan Vertonghen ramte det hårdt.

Han har spillet sammen med Christian Eriksen i Tottenham i mange år, og han fik, som så mange andre, et chok, da han hørte det.

- Det ramte meget hårdt. Jeg så ikke kampen, men jeg løb ind i Youri Tielemans på hotellet på vej til det taktiske møde. Han fortalte det, og jeg stod stille og fik virkelig gåsehud, siger Vertonghen til Het Nieuwsblad.

- Jeg kender Eriksen rigtig godt efter omkring ti år. Vi har tilbragt meget tid sammen, og vores familier er gode venner. Det er forfærdeligt, jeg kan ikke sige mere end det. Jeg håber, at alt kommer i orden.

- Fra det øjeblik, jeg trådte ind på banen, havde jeg et bestemt fokus. Det er virkelig en boble, hvor man nogenlunde kan afvise alt, hvad der er sket. Jeg er glad for at høre de seneste rapporter.

Belgien vandt kampen mod Rusland med 3-0, og Romelu Lukaku, der er holdkammerat med Eriksen i Inter, dedikerede det første mål til danskeren.


Af Sara Margren

1 kommentar

COYS 16:22          
SuperJan
Mandag 2. august