LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Berthelsen prioriterer Roskilde eller Brønshøj

| 2. Division | 0 kommentarer
Berthelsen prioriterer Roskilde eller Brønshøj
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Aarhus Fremad - Brønshøj
2. Division Oprykningsspil (27/04)
bet365 2,20 3,25 3,10
NordicBet 2,21 3,30 3,05

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Jacob Berthelsen ser gerne at karrieren fortsætter i enten FC Roskilde eller Brønshøj, når forsvarsspillerens fremtid skal afklares efter den igangværende sæson.

Jacob Berthelsen er glad for den nuværende aftale med FC Roskilde og Brønshøj, hvor han træner med i den ene klub og i weekendens tørner ud for Hvepsene i 2. division.

Stopperen er især glad for at være tilbage i Tingbjerg-klubben, som han også repræsenterede i to sæsoner fra 2012 til 2014.

- Jeg er glad for at være tilbage i klubben og glad for at erfare, at det stadig er de gamle Brønshøj-dyder som gør sig gældende herude, siger Jacob Berthelsen til bold.dk.

Forsvarsspilleren har indgået en dobbeltaftale med FC Roskilde og Brønshøj, som giver ham mulighed for at komme hurtigt tilbage i form.

- Jeg skal selvfølgelig passe på, at jeg ikke dræber mig selv fysisk, men lige nu er aftalen, at jeg træner med i Roskilde i starten af ugen og i Brønshøj i dagene op til kamp, og spiller så for dem i weekenderne.

- Jeg har en aftale med begge klubber. Med Roskilde har jeg aftalt med Anders Theil, at vi stikker hovederne sammen til sommer, hvor de vil vurdere, om jeg har et passende niveau.

- Og så har Brønshøj så været villige til at tage mig ind her i foråret, så jeg kan få nogle kampe og komme tilbage i gear, ligesom de kan nyde godt af min erfaring her i de afgørende kampe, fortsætter han.

Jacob Berthelsen glæder sig over igen at spille weekend efter weekend, og den sultne forsvarsspiller har stadig store ambitioner med fodbolden til trods for, at passet viser 31 år.

- Det er efterhånden længe siden, at jeg har spillet fast og kontinuerligt. Jeg kom lidt igang nede i Greve i efteråret, men det var kun i få kampe, at jeg nåede at være med. Så jeg er utrolig glad for den mulighed, der er opstået i begge klubber.

- Jeg har stadig ambitioner med fodbolden, og jeg er mere sulten end nogensinde før. Men bliver sgu lidt depressiv af at gå og se på de andre træne og spille kamp, så det er fedt at være tilbage.

- Jeg har selvfølgelig ikke bundet mig til nogle af de to klubber, når vi når forbi sommerferien, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at FC Roskilde er min førsteprioritet, og så vil jeg heller ikke afvise at vende fast tilbage til Brønshøj, hvis det ikke bliver til en aftale i 1. division.

- Hvis Roskilde siger nej og der kommer et bud fra et andet hold i 1. division, så kigger jeg selvfølgelig på det. Men kommer der kun henvendelser fra 2. division, så er der ikke tvivl om, at jeg vælger Brønshøj fremfor dem, afslutter han.

Jacob Berthelsen fik comeback i den gul/sorte Brønshøj-trøje i 2-2-kampen mod HIK i påskedagene.

kenneth@bold.dk

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 25. april
Onsdag 24. april