LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Berthelsen skal træne i FCR og spille for BB

| Danmark | 7 kommentarer
Berthelsen skal træne i FCR og spille for BB
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Roskilde - Fremad Amager
NordicBet Liga (21/04)
bet365 2,00 3,40 3,80
NordicBet 2,00 3,50 3,50
Oddset 1,97 3,50 3,75

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Jacob Berthelsen har lavet en aftale med FC Roskilde om at fortsætte sin træning i klubben, mens han i resten af foråret vil spille kampe for sin tidligere klub Brønshøj.

Den tidligere Brøndby og AC Horsens-spiller Jacob Berthelsen har på det seneste været tilknyttet træningen i FC Roskilde uden dog at være en del af holdets kampe i 1. division.

Den praksis kommer til at fortsætte i foråret, hvor den 31-årige forsvarsspiller udover at træne med i Roskilde vil spille kampe for sin tidligere klub Brønshøj. Det oplyser FC Roskilde på klubbens hjemmeside.

Aftalen kan lade sig gøre, da Jacob Berthelsen spiller som amatør.

Med aftalen sikrer Roskilde sig ifølge sportsdirektør Anders Theil, at de kan se, om Berthelsen igen kan finde sit topniveau.

- Det en god løsning for alle. Vi får set om Jacob kan finde sit gamle niveau på et højt plan, og samtidig har vi ham tæt på i løbet af ugen, siger han.

Jacob Berthelsen har trænet med i Roskilde siden januar, mens han i foråret var tilknyttet Greve.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

7 kommentarer

Frakørsel 1 21:54          
YES YES YES!!!

Flere strenge af spille på i midterforsvaret, han var jo helt fantastisk sidst han var i Brønshøj. Efter min mening mangler Brønshøj også noget styrke i luften ved dødbolde, Odders hjørnespark i går var jo dødsens farlige. Hvis jeg husker rigtigt scorede han også mål dengang, i gamle dage
orla1919 22:08          
Stærkt!!
Hvepsebørge med rå løg 22:10          
Dét kan jeg lide at høre!
Det har vist knebet med formen for Berthelsen på det sidste, og i efteråret var han i Greve. Men husk på, at sidste gang han var i Brønshøj, begyndte det med en korttidsaftale på en måned, hvor han lige skulle bevise, at formen var okay. Han endte med at blive holdets anfører, og skiftede siden med Bosse H. til Horsens og oprykning til superligaen.
Kan han blot gøre det halvt så godt denne gang, vil det være lige hvad Hvepsene fra Tingbjerg har brug for.
Jakobsen86 22:27          
Speciel aftale. Er det ikke lidt mærkeligt overfor Brønshøj og hans medspillere der? Normalt konkurrerer man jo om pladserne til træning, men Brønshøjs stab vil næppe kunne se ham ret meget når han træner i en anden klub og det må være mærkeligt at konkurrere en man ikke ser i dagligdagen. Det kan vel hurtigt give bagslag såfremt han kommer skidt i gang.
Hvepsebørge med rå løg 22:51          
Kører Roskilde ikke noget nær et fuldtidssetup? Hvis det er tilfældet, bliver det vel tid til at kigge forbi til et par af de sene træninger på Tingbjerg også. Men jeg aner det ikke, skal det lige siges.
Michael P. 23:31          
Smart måde af Roskilde at omgå mindste-lønnen på frem til sommer, hvor han tiltræder i klubben.
Hvor er Mads Øland i denne?
Vanten 09:28          
Tror sgu du misser noget her, manden spiller jo som amatør og er derfor ikke på lønningslisten, Mads Øland er næppe aktuel her. Og vel iøvrigt fair nok at RFC ikke vil tage ham ind på en aftale hvis han ikke er på niveau, muligheden i BB kan hjælpe både ham og begge klubber ... hvis man altså vel at mærke vælger at se konstruktivt på det :-)
Lørdag 20. april
Fredag 19. april