Luk

Besiktas overvandt Fenerbache med ti mand

| Super Lig | 2 kommentarer

Besiktas blev kort inde i anden halvleg reduceret til ti mand, men det satte ikke en stopper for deres eksplosive offensiv, der fortsatte med at score mål. Offensiven fejlede heller ikke noget for Fenerbache, og så sluttede opgøret 4-3 til Besiktas.

Fenerbache havde søndag aften muligheden for at spille sig op på en delt førsteplads, da de på hjemmebane lagde græstæppe til opgøret mod Besiktas.

Gæsterne skulle bruge de tre point til at spille sig op på 16 point og en fjerdeplads lige bagved værterne fra Fenerbache.

Begge mandskaber havde således øjnene rettet fokuseret på sejren, og efter blot fire minutter var det Besiktas, der kunne spejde sejren i horisonten.

Vincent Aboubakar tog således sagen i egne fødder, og med en hurtig dribling på kanten af feltet satte han sin direkte modstander, inden han bragede bolden op i nettaget. 1-0.

Godt et kvarter senere var Vincent Aboubakar igen på pletten. På et velplaceret indlæg fra Rachid Ghezzal fik angriberen serveret bolden perfekt til rette få meter fra stregen, hvor han headede bolden sikkert i mål helt ude i sidenettet.

Fenerbahce havde sat sig tungt på boldfordelingen, men det haltede med at skabe store chancer, indtil kampen gik ind i sit 34. minut.

På et hjørnespark stod Papiss Cisse rigtigt placeret på den bagerste stolpe, hvor et mistimet hovedstød fandt vej til ham, som han let dirigerede i målet til 2-1.

Flere mål lykkedes det ikke de to mandskaber at sende i netmaskerne, og derfor sluttede første halvleg med en stilling på 2-1 til Besiktas.

Rødt kort og fire mål i anden halvleg

Besiktas gik ind til anden halvleg med et godt udgangspunkt, men det blev hurtigt forværret, da Cyle Larin fem minutter inde i halvlegen fik vist sit andet gule kort efter at have skubbet sin direkte modstander i ansigtet i en tackling.

På trods af en mand i undertal så lykkedes det Besiktas at score til 3-1blot tre minutter efter udvisningen. På et højt indlæg kom Necip Uysal højest til bolden på bagerste stolpe, hvor han få meter fra stregen scorede til 3-1.

Selvom Fenerbache spillede med en mand i overtal, så havde de svært ved at skabe chancer, men efter 68 lykkedes det dem at udnytte den ekstra plads på banen. Få meter fra stregen kom Ozan Tufan først på riposten, og blandt venner og fjender formåede han at puffe bolden i nettet til 3-2.

Fenerbache jagtede udligningen til det sidste, og det gav Besiktas mulighederne på kontraangrebene, og det gav pote for gæsterne kort før tid.

Georges-Kevin N'Koudou sendte et langt, fladt indlæg til bagerste stolpe, hvor en fri Fabrice N'Sakala let prikkede bolden i kassen til 4-2.

Men spændingen sluttede ikke her. I syv minutters overtid fik Fenerbache straffespark, og det eksekverede Ozan Tufan til 4-3.

Flere mål blev det dog ikke til, og dermed kunne Besiktas ånde lettet op og juble over en sejr på hele 4-3 over Fenerbache. 


Af Lasse Rene
Onsdag 27. januar
Nej, det hedder det ikke
21:49
FC Nordsjælland - Walk like an Egyptian
21:48
Man United-tråden
21:48
Fiorentina henter kontroversiel russer
21:48
Man United-tråden
21:48
Man United-tråden
21:48
FCM klar med markant opgradering af stadion
21:47
FCM klar med markant opgradering af stadion
21:47
Nissen skød Salzburg alene på førstepladsen
21:45
Laporta om Messi: PSG mangler respekt
21:44
SønderjyskE snupper ung svensker
21:44
Man United-tråden
21:43
Man United-tråden
21:43
Håndbold VM!!!
21:42
Man United-tråden
21:42
Man United-tråden
21:41
Man United-tråden
21:41
Man United-tråden
21:41
David N. trods 1-6: Det var jævnbyrdigt længe
21:41
Man United-tråden
21:40
Håndbold VM!!!
21:40
Brøndbytråden
21:40
Man United-tråden
21:40
Man United-tråden
21:40
Man United-tråden
21:39