Luk

Besiktas trak fra efter Hutchinson-assists

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Alanyaspor 3-0
Süper Lig
11' 1-0 Cenk Tosun
58' 2-0 Rachid Ghezzal
85' 3-0 Georges-Kevin N'Koudou

Atiba Hutchinson blev noteret for to assists, da Besiktas onsdag vandt 3-0 over Alanyaspor og dermed spillede sig fem point foran i toppen.

Besiktas har ikke vundet mesterskabet siden 2017, men i denne sæson er den tyrkiske storklub godt på vej til at lave om på det.

Inden onsdagens hjemmekamp mod Alanyaspor var Besiktas henholdsvis to og tre point foran Fenerbahce og Galatasaray, men den afstand kunne altså vokse en del i tilfælde af en hjemmesejr.

Den mission startede forrygende for Besiktas, der blot skulle bruge 11 minutter på at tage føringen.

Her assisterede den tidligere FC København-spiller Atiba Hutchinson nemlig til angriberen Cenk Tosun, der sendte Besiktas på 1-0.

Trods flere forsøg på træværket var det også stillingen ved pausen, men 13 minutter inde i anden halvleg slog Besiktas endnu et søm i Alanyaspor-kisten, da Rachid Ghezzal fordoblede til 2-0.

Hvis kampen ikke allerede var afgjort der, blev den det endegyldigt fem minutter før tid, hvor den tidligere Tottenham-spiller Georges-Kévin Nkoudou lukkede og slukkede til 3-0.

Derfor endte det med en overbevisende tremålssejr til Besiktas, der nu er fem point foran Fenerbahce med 11 kampe tilbage.


Af Martin Schmidt
Lørdag 17. april
Fredag 16. april