LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Besiktas vandt på kæmpefejl i overtiden

| Super Lig | 0 kommentarer
Besiktas vandt på kæmpefejl i overtiden
Foto: Getty Images

Konyaspor måtte se sig slået på et 3-2-mål i overtiden af søndagens svære udekamp mod Besiktas i den tyrkiske Super Lig.

Der var tale om topkamp mellem nummer tre og nummer fem i den bedste tyrkiske fodboldrække, da Besiktas søndag tog imod Konyaspor.

Åbningsmålet blev scoret af serbiske Adem Ljajic, da han blev sendt afsted i dybden med en stikning og sparkede hårdt, fladt i nettet til 1-0 for Besiktas.

Udligningen faldt fem minutter senere og lignede en kopi af det første mål. Omer Sahiner blev sendt afsted i dybden, og han sparkede utageligt kuglen ind til 1-1.

Med en halv time spillet bragte Besiktas sig igen foran, da Burak Yilmaz sparkede direkte på frispark og krøllede bolden både over muren og ind i nærmeste målhjørne til 2-1.

Et kvarter før tid udlignede Konyaspor igen, da Moryke Fofana i en kontra blev spillet fri på venstre kanten, løb mod mål og lobbede bolden i mål fra en spids vinkel til 2-2.

Det lignede en deler, men i overtiden begik Konyaspor en kæmpe fejl.

Målmanden lagde en bold ud til en forsvarer, som mistede bolden, hvorefter Shinji Kagawa let kunne sætte 3-2 på tavlen. Det blev også slutresultatet.

Den tidligere AGF'er Jens Jönsson har været skadet på det seneste, men søndag sad han på bænken for Konyaspor gennem alle 90 minutter.

Istanbul Basaksehir fører den tyrkiske Super Lig suverænt med 11 point ned til Galatasaray, der dog har en kamp i hånden.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj