Luk

Beskeden Eriksen: Oplagt at slutte i OB

| International | 20 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Inter
Champions League gruppe B (01/12)
Oddset 2,80 3,75 2,35
bet365 2,87 3,80 2,25

Christian Eriksen rejste tidligt til udlandet, men han vil ikke afvise, at han slutter karrieren hos OB, hvor han var som ungdomsspiller. 

Christian Eriksen strøg til Ajax, inden han var fyldt 17 år og havde fået sin debut for OB's førstehold. 

Siden da har offensivspilleren udviklet sig til Danmarks bedste fodboldspiller, hvor det er blevet til optrædener på de største arenaer og tilmed en Champions League-finale i 2019.

Men når karrieren begynder at gå på hæld, så kan 3F Superligafans og særligt OB-tilhængere måske alligevel få glæde af ham på nærmeste hold, når nu det ikke blev til kampe i den bedste danske række i Eriksens helt unge dage. 

På landsholdets Facebook-side svarer han på spørgsmål fra danske fodboldfans, og her bliver han spurgt, om han kunne tænke sig at spille for OB. 

- Det er jeg slet ikke afvisende over for. Nu har vi trods alt også købt hus i Odense, så jeg tror, at vores base bliver i Odense senere hen. Så kunne man også slutte af der, hvis de vil have mig, siger Christian Eriksen.. 

For tiden hedder arbejdsgiveren dog italienske Inter, hvor 28-årige Eriksen oplever en af de sværere perioder i karrieren. Danskeren bliver derfor også spurgt, hvorfor han ikke spiller for tiden, og hvordan han håndterer kritik.

- Ring og spørg Conte. I må ringe og spørge træneren, for det er hans beslutning.

- I fodbold går det meget op og ned, det er kun for fåtallet, at det altid går op. Jeg er blevet bedre til at lukke af, for alle har en mening. Især når man nu er flyttet til Italien, hvor alle har en mening. Det handler om at stole på dem, man har tæt på og lukke af for resten. 

Christian Eriksen er dog startet to af Inters tre sidste kampe, uden det dog er blevet til fuld spilletid. 

 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november