Luk

Besøgte vandpibecafe: Schalke-stjerne straffet

| Bundesliga | 7 kommentarer
Besøgte vandpibecafe: Schalke-stjerne straffet
Foto: Getty Images

Infoboks

Union Berlin - Schalke 04
Bundesliga (07/06)
bet365 2,40 3,30 3,00
NordicBet 2,50 3,15 2,95
Oddset 2,50 3,15 2,95
YouBet 2,45 3,20 3,10

Schalke-profilen Amine Harit har fået en bøde af klubben for at besøge en vandpibecafe med en større gruppe venner midt i coronakrisen.

Schalkes offensivstjerne Amine Harit blev for en uges tid siden spottet på vandpibecafe i Essen sammen, og det er han blevet straffet for at sin tyske klub.

Den 22-årige marokkaner var en del af en større gruppe, som besøgte vandpibecafeen, selvom myndighederne havde frarådet al unødig udgang og kontakt med andre mennesker.

Harit har fået en bøde og skal deltage i et velgørenhedsprojekt i Schalke som straf for episoden.

- Ja, det er sandt. Men der er lige nu vigtigere ting end bøden til knægten, siger Schalkes sportsdirektør Jochen Schneider ifølge tyske Sky.

Amine Harit har i denne sæson spillet 27 kampe, hvor det er blevet til syv mål og syv assists.


Af Sara Margren

7 kommentarer

Campeones32 14:05          
Er folk idioter rundt omkring eller hvad. Der hviler hundredetusindvis af øjne på de her mennesker og alligevel render de rundt og spiller fandango.
Badpublicity 14:23          
Tror det sværere at sidde indenfor at kede sig hvis man er vant til at vælte sig i opmærksomhed, ikke at det retfærdiggør handlingen, tænker bare at jeg nok også ville ha sværere ved det hvis der stod x antal mill på kontoen, og barmfagre blondiner kimen på telefonen ;)
Campeones32 14:56          
Jeg forstår hvad du skriver - men vandpibecafé????
Desuden mener jeg ikke manden burde blive hjemme. Det er bare usædvanligt dumt at færdes i en gruppe og
Så lige på vandpibecafé.
dgh1896 15:59          
At det lige er en vandpibecafe har formentlig noget med kultur at gøre. Det er jo heller ikke et sted jeg selv kunne finde på at indfinde mig, men er man fra Marokko er det måske ikke så unormalt igen. Når det så er sagt, så er jeg ellers enig med dig i det du skriver. Men jeg tror jeg er gammel nok til at jeg ikke længere kan overraskes over at der findes dumme mennesker derude :-)
haraltidret 16:24          
Umådeligt dumt gjort af den unge Amine Harit. Og som professionel fodboldspiller bør det automatisk være et no go at ryge vandpibe, eller at ryge noget som helst for den sags skyld. Der er næppe noget der er mere skadeligt for ens præstationsevne end at ødelægge sine lunger ved at ryge.
venterpaavin 17:41          
Nu ved vi jo ikke, om han faktisk røg derinde. Der findes også folk, som tager på barer uden at drikke eller står sammen med folk, der ryger, uden at ryge.
Tror, vi skal passe på med at ´dømme´ folk baseret på, hvor de befinder sig. Derfor skal han selvfølgelig ikke være sammen i en større menneskegruppe i disse tider.
slejser kongen 21:45          
Vandpibe er også fra da jeg blev født i 70´erne.
Det er et usexet navn.
Arabiske lande hedder det sisha og jeg bor i Mellemøsten og før corona fik jeg sisha på en bar / Cafe / lounge min 1 gang om ugen.. det er super hygge at mødes til en omgang sisha, så tænker knægten har sine venner som mødes der da cool hangout.. man indhalere ikke ergo ikke super usundt mig bekendt
Lørdag 6. juni
Fredag 5. juni