Luk

Bestemt Sabbi: Jeg er OB-spiller fra 1. juli

| 3F Superliga | 39 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - OB
Superligaen Pulje 1 (04/07)
bet365 2,25 3,40 3,10
Oddset 2,40 3,38 2,95
YouBet 2,40 3,40 3,10

Hobros Emmanuel Sabbi er fast besluttet på, at han er OB-spiller fra 1. juli, hvor hans nuværende kontrakt med klubben starter.

I januar skrev Hobros Emmanuel Sabbi under med OB og forlader dermed Hobro efter denne sæson.

Men da 3F Superligaen ikke spilles færdig inden kontraktudløbet den 30. juni, starter Sabbis kontrakt med OB, inden denne sæson er spillet færdig.

Mens der arbejdes på at løse problemet, som er et stort samtaleemne i adskillige klubber og forbund, er Sabbi fast besluttet på, at han rykker til Fyn 1. juli.

- Jeg er villig til at spille for Hobro, til min kontrakt løber ud, hvilket vi alle er blevet enige om. Derefter glæder jeg mig til at fortsætte min karriere i min nye klub, og ifølge min kontrakt er jeg OB-spiller fra 1. juli, siger Sabbi til bold.dk.

Så du betragter dig selv som OB-spiller fra 1. juli?

- Ja, for det er det, der står i min kontrakt, og som vi er blevet enige om. Vi må tale om situationen, hvis klubberne mener noget andet.

Kan du se dig selv spille for Hobro efter 30. juni?

- Det ved jeg ikke, for jeg har ikke hørt om noget i den retning. Jeg kan kun sige, at jeg vil leve op til min aftale og give alt for Hobro, til kontrakten løber ud.

Håber du, at der kommer nogle retningslinjer for jer spillere, så I ikke selv skal træffe beslutningerne, for eksempel at kontrakterne automatisk forlænges til 31. juli?

- Ja, eller at de bare lader kontrakterne være, som de er nu, så der ikke opstår problemer.

- Jeg håber ikke, det er noget, der gør mig upopulær i Hobro. Dette var den første klub, som har taget sig godt af mig, og jeg har givet alt for klubben, og det håber jeg, at de husker, siger Sabbi til bold.dk.

Divisionsforeningen ventes at melde programmet for resten af denne sæson i Superligaen ud i dag eller i morgen, og det er sikkert, at der skal spilles flere runder i løbet af juli.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Mikkel Nøhr
Fredag 3. juli