Luk

Betis slog Celtic efter comeback og målfest

| Europa League | 1 kommentar

Celtic chokstartede ude mod Real Betis i Europa League, men spanierne leverede et fremragende comeback og vandt 4-3.

Real Betis og Celtic er havnet i en ganske stærk gruppe G i Europa League, som også tæller Ferencvaros og Bayer Leverkusen.

På forhånd var Betis favoritter til premierekampen hjemme på Benito Villamarin, men Celtic kom i den grad overraskende fra start.

Skotterne slog kontra og efter et indlæg fra venstrekanten, blev bolden lagt lige ind i fødderne på Albian Ajeti, som bugserede bolden over stregen til 1-0.

Ajeti var på spil igen efter 26 minutter, hvor han fremtvang et straffespark på en klodset Claudio Bravo.

Herfra bankede Josip Juranovic sikkert bolden op i hjørnet til en overraskende 2-0-føring til udeholdet. 

Spanierne fik dog svaret igen lynhurtigt, da Nabil Fekir fandt Juan Miranda i feltet, som scorede til 1-2.

Bolden var næsten ikke givet op, før Betis fik udlignet i den helt vanvittige første halvleg. 

Sergio Canales lagde bolden i dybden til Borja Iglesias, som uselvisk spillede Juanmi helt fri, og angriberen scorede nemt til 2-2.

Stillingen holdt ikke længe af anden halvleg, inden den sprudlende offensiv fra Betis igen var på spil. Bolden lagt tæt ind under mål, hvor Iglesias med en smart yderside dirigerede bolden i mål til 3-2.

Skotterne kunne slet ikke kontrollere Betis, og minuttet efter faldt en ripost ned for fødderne af Juanmi, der flugtede bolden i kassen til 4-2.

Få minutter før slutfløjtet fik Celtic bragt spændingen tilbage, da Anthony Ralston headede et frispark i kassen til 3-4.

Betis stod for presset i de sidste minutter, som sender dem på en delt førsteplads, da Leverkusen vandt med 2-1 over Ferencvaros i gruppens anden kamp.


Af Theis Fischer Brandt
Mandag 29. november
Søndag 28. november