LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Bevæget VB-anfører: Én af de fedeste kulisser

| NordicBet Liga | 24 kommentarer
Bevæget VB-anfører: Én af de fedeste kulisser
Foto: Getty Images
Jacob Schoop var dybt imponeret af den kulisse, Vejle Boldklub spillede i onsdag aften på Vejle Stadion, hvor mere end 10.000 mennesker var mødt op.

Med udsigt til oprykningsfest havde Vejle Boldklub onsdag aften proppet 10.192 mennesker ind på Vejle Stadion.

De mange mennesker var særdeles medlevende og bare deres hold frem til en 1-0-sejr, og selvom det ikke endte i oprykningsfest, så var det en speciel aften for VB-anfører Jacob Schoop.

- Det var en forløsning. Der var meget pres på, men der var en vild kulisse, der bar os igennem det. Den var hård i de sidste 10 minutter, men man kunne mærke euforien fra tribunerne, siger han til bold.dk.

- Det er en af de fedeste kulisser, jeg har spillet i. Der er en meget pakket stemning, og man kan virkelig mærke trykket, så det er helt klart noget af det fedeste, jeg har prøvet.

- Jeg skal da heller ikke være bleg for at sige, at jeg fik lidt kuldegysninger, da vi scorede, siger Jacob Schoop.

Midtbanespilleren var tilfreds med den måde, VB løste opgaven på onsdag aften - selvom det holdt hårdt.

Intet er vundet
Med ét point i sidste runde mod Thisted FC kan VB selv sørge for direkte oprykning til Superligaen - men Jacob Schoop vil ikke tage glæderne på forskud.

- Vi har ikke vundet noget endnu. Vi står med et sindssygt godt udgangspunkt, og det ville være dumt ikke at udnytte det, siger han.

- Så vi skal gå efter at vinde, men hvis vi står med uafgjort kort før tid, skal vi tænke os om og lade være med at fare hovedløst frem, siger Schoop, som lever med, at der vil være pres på søndag.

- Vi skal nyde presset, og jeg kan personligt godt lide at spille under hårdt pres - det er derfor, man spiller fodbold, siger Jacob Schoop.

Siddet meget på bænken
Den 29-årige anfører har bøvlet en del med at få spilletid i foråret, og han har i perioder været helt ude af kamptruppen.

- Jeg har haft nogle små muskelskader og noget sygdom, som har ramt min krop hårdt. Det har taget en del tid at bygge op igen, siger han.

- Jeg mistede en masse energi på grund af skaden og sygdommen, men jeg føler, jeg er på vej tilbage, og det er dejligt at kunne slutte sæsonen godt af, siger Schoop, som ikke tror, at det er hans præstationer, der har placeret ham på tilskuerpladserne.

- Det må du spørge træneren om. Men jeg har ikke været der fysisk, og så vælger han selvfølgelig nogle andre. Så det var dejligt at bevise, at jeg er der igen. Træneren kan i hvert fald godt stole på mig, siger Schoop.

Midtbanemanden startede onsdag inde for første gang i syv kampe.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

24 kommentarer

Alle Achtung 08:08          
10.000 i Vejle i 1.div... det er f flot.
Boleyn Ground 08:12          
Gratis adgang hjælper altid på fremmødet
Krans_K 08:32          
Ja det gør det naturligvis, men gratis adgang er der mange klubber der tilbyder af og til, og det plejer stadig ikke bare lige at kaste 10.000 tilskuere af sig.
rygtebørsen 08:46          
Op med Vejle igen, og ned med harmløse whiskey-bælte-klubber, som præsterer skammelige tilskuergennemsnit gang på gang.
Vestj 09:10          
Gratis adgang eller ej ,så er det stadig væsentligt mere end halvdelen af suppe klubben kan mønstre. Dette sagt af en EFB mand der håber VB taber i Thisted så vi rykker op,og VB så klarer play off. Ville være godt for superligaen
Blokvogn 09:23          
Utrolig dejligt hvis Vejle rykker op, det har været mit ønske hele sæsonen, det vil give nogle drabelige lokalopgør mod ACHorsens og give mange tilskuere begge steder. Ikke så importeret ag 10000 tilskuere igår med gratis adgang og topkamp mod lokalrivalerne fra Fredericia, langt mere importeret med over 5000 tilskuere til sidste mod Nykøbing FC. Se det var flot og mange Superliga klubber incl ACHorsens må kigge på med misundelse?
MSØ 09:28          
Fed opbakning

1. Fedt der fondes sponsorer der vil bakke op og give gratis adgang for alle til sådan en kamp
2. fedt at vi kan samle 10.000 - gratis eller ej - når selv superlogaklubber ned gratis adgang ikke kan.

Dermed ikke sagt vi samler 10000 i snit i superligaen for sådan hænger det ikke sammen. Men Vejle er en fodbold by modsat fx horsebs eller Farum. Og det drikke ondt ment mod Horsens der måske bare ikke har samme traditioner indenfor fodbold men været mere fremme indenfor basket, håndbold og nu koncerter mv og ikke har samme publikums opbakning indenfor fodbolden.

Jeg vil heller ikke kalde det for en topkamp mod Fredericia. I så fald er alle Vejles kampe vel reelt topkampe, hvos der kun skal et tophold til at det er en topkamp. Men det er et lokalopgør og det trækker selvfølgelig også ekstra.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar