Luk

Bielefeld holdt smal føring hjem mod Mainz

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bielefeld - Mainz 05 2-1
Bundesliga
21' 1-0 Manuel Prietl
31' 2-0 Ritsu Doan
82' 2-1 Kevin Stöger

I bunden af Bundesligaen tørnede Bielefeld og Mainz lørdag sammen i et opgør, der efter en effektiv hjemmepræstation endte i en 2-1-sejr til Bielefeld.

Lørdag eftermiddag var der lagt op til et vaskeægte bundopgør, da Bielefeld på 17. pladsen tog imod Mainz på 16. pladsen.

Bielefeld indledte sæsonen med en sejr og et uafgjort resultat, som de siden fulgte op med syv nederlag i syv mulige.

Mainz trådte ind på græstæppet med en sejr og to uafgjorte resultater fra de tre seneste opgør, så gæsterne kunne ét point foran hjemmeholdet notere sig for en smal favoritværdighed.

Begge mandskaber skabte flere optræk til chancer, men det var Bielefeld, som efter 21 minutter kunne bringe sig foran.

Manuel Prietl forsøge sig langt ude fra feltet, og da bolden blev rettet af undervejs, var Robin Zentner i målet chanceløs på stregen. 1-0.

Ti minutter efter var det Ritsu Doans tur til at finde på en jubelscene. Efter 31 minutter vristede han sig fri af tre modstandere, og på kanten af feltet sparkede han resolut bolden i mål langs stolpen. 2-0.

I anden halvleg fortsatte Bielefeld med at skabe flere målchancer mod Mainz, der trods et snævert spilovertag kæmpede med at forløse boldomgangen til muligheder.

Bielefeld formåede ikke at score på deres chancer, og med otte minutter tilbage af opgøret kunne Mainz så skabe spænding i opgørets slutfase.

Kevin Stroger stod rigtigt placeret, da han få meter fra stregen fik serveret bolden på et hårdt sparket indlæg, som han let vekslede til målet til 2-1.

Mainz fik ikke udnyttet det momentum, de skabte ved udligningen, og uden de store optræk til chancer holdt Bielefeld den snævre føring hjem.

Resultatet betyder, at Bielefeld overtager 16. pladsen to point foran Mainz, der altså falder til 17. pladsen.


Af Lasse Rene
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar