LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bielsa begræder meningsløst nederlag

| Championship | 2 kommentarer
Bielsa begræder meningsløst nederlag
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Trods et straffespark og 75 minutter i overtal formåede Leeds ikke slå Wigan, og cheftræner Marcelo Bielsa har ingen forklaring på, hvordan det kunne lade sig gøre. Det siger han til BBC.

Leeds havde fredag en gylden mulighed for at spille sig tættere på Premier League-fodbold, da Championship-klubben fik besøg af bundklubben Wigan.

Leeds' muligheder for sejr blev bestemt ikke dårligere, da de efter 17 minutter var foran 1-0 og var en mand i overtal. Alligevel smed de sejren og endte med at tabe kampen 1-2

Nederlaget skuffer i den grad cheftræner Marcelo Bielsa, som efter kampen ikke havde en forklaring på det overraskende resultat. Det siger han til BBC.

- Skæbnen gav os et rødt kort, et straffespark og 15 chancer for at score. Vi skulle ganske enkelt have vundet kampen i dag (fredag, red.), siger han.

- Enhver forklaring, jeg kunne give, ville være meningsløs. Det er ikke en kamp, man kan analysere, for en kamp som denne var en kamp, hvor vi ikke bare fortjente at vinde - vi skulle vinde.

Efter nederlaget er Leeds nu nummer tre i Championship med lige så mange point som Sheffield United på andenpladsen. Og Bielsa vil bruge det skuffende resultat resten af sæsonen.

- Jeg er ked af nederlaget, men jeg er også meget motiveret. Vi har haft en god sæson, men det betyder intet, hvis vi ikke rykker op, siger han.

Leeds skal næste gang i aktion på mandag, hvor Brentford venter.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

2 kommentarer

Diesel - MOT 23:05          
MOT
pedeb0bbeN 09:54          
ALAW
Lørdag 25. maj