Luk

Bielsa spionerede på Lampard: Det er glemt nu

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Burnley
Premier League (31/01)
Oddset 1,35 5,00 9,20
bet365 1,33 5,00 9,50

Frank Lampard bærer ikke nag overfor Marcelo Bielsa, efter chileneren i 2019 sendte en scout til en Derby-træning før en kamp mellem Lampards daværende klub Derby og Bielsas Leeds i Championship.

Lørdag tørner Frank Lampard og Marcelo Bielsa sammen i Premier League, når Chelsea tager imod Leeds på Stamford Bridge.

De to managers mødtes også tilbage i 2019, da Frank Lampard var træner i Derby. Dengang havde Marcelo Bielsa sendt en scout ud til Derbys forberedende træning for at lure på den kommende mostander.

Det faldt ikke i god jord hos Lampard og Derby, og EFL gik efterfølgende ind i sagen.

Ifølge Chelsea-træneren har han dog lagt det hele bag sig. Det siger han til Goal.com.

- Det er glemt nu. Jeg respekterer Bielsa, og jeg respekterer Leeds. Jeg bekymrer mig kun om, at vi bliver klar til lørdag, siger han og uddyber:

- Jeg kommer ikke til at skænke det en tanke op til kampen. Jeg vil hellere fokusere på den respekt, jeg har for ham som træner og for det arbejde, han har gjort hos Leeds, siger Lampard.

Marcelo Bielsa indrømmede tilbage i 2019, at det var ham, der stod bag spionagen på Derbys træningsanlæg, og chileneren endte med at betale den efterfølgende bøde af egen lomme.

Leeds endte med at vinde kampen dengang, men Lampard fik dog siden revanche, da han og Derby slog Leeds i Championship playoff-semifinalen samme sæson.

Kampen mellem Chelsea og Leeds starter klokken 21.00 lørdag aften.


Af Jonas Nielsen
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar