Luk

BIF-angriber: Folk er ved at forstå mine finter

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 2,44 3,50 2,90
Oddset 2,45 3,55 2,80
bet365 2,45 3,50 2,80

Mikael Uhre oplever, at de indbyrdes relationer med holdkammeraterne i Brøndby fungerer bedre. Folk begynder at forstå mine løb, og hvornår jeg finter, siger han.

Brøndby har fået en drømmestart på sæsonen med fire sejre af fire mulige, og det er blandt andet takket være Mikael Uhre, der har scoret to mål og lavet yderligere to oplæg.

Den 26-årige frontløber glæder sig over den personlige fremgang, der ifølge ham selv blandt andet skyldes bedre relationer til holdkammeraterne på banen.

- Jeg har haft en opadgående kurve de sidste mange kampe – både før og efter sommerferien, så jeg synes det har været rigtig fint. Først og fremmest har jeg spillet mere, end jeg har gjort før i tiden, og så fungerer de der indbyrdes mekanismer bedre, jo mere tid man får sammen. 

- Folk er begyndt at vide, hvornår de skal spille mig, eller hvornår jeg egentlig laver en finte for at løbe den anden vej. Så jeg føler bestemt, det går den rigtige vej, siger Mikael Uhre til Brøndbys hjemmeside.

Gensyn med Haderslev

Søndag eftermiddag står Brøndby over for Uhres tidligere klub SønderjyskE, og angriberen forventer en vanskelig opgave.

- Det bliver en rigtig svær kamp for os mod SønderjyskE, for det er lang tid siden, at de har tabt en kamp på hjemmebane. De har også et godt hold, så vi skal virkelig være på stikkerne, hvis vi skal tage derned og hive point med hjem. 

- Så det bliver uden tvivl en meget svær opgave, siger Uhre, der forventer et hjemmehold, der kommer hårdt fra start, siger Uhre og fortsætter:

- Jeg forventer, det bliver en hård kamp. Nu har jeg selv spillet i klubben, og jeg ved, hvad de kommer med. De kommer med hele hjertet, og derfor bliver det en hård kamp, hvor vi fra start skal have sat noget godt spil op fra kampens begyndelse, hvis vi skal spille forbi dem. 

- Det vigtigste bliver, at vi skal have fat i bolden fra start, for de kommer ud på banen med en masse intensitet og er stærke i duellerne, siger Mikael Uhre.

Der er kampstart mellem SønderjyskE og Brøndby klokken 16.


Af Martin Schmidt
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober