LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

BIF-back: Vi fik en kold spand vand i hovedet

| Superligaen | 19 kommentarer
'Retov fortsat et emne i Brøndby' - Ebbe Sand efter nedtur i Esbjerg
'Her nikker han altså en skalle - fuldstændig vanvittigt' - Graulund tordner mod Brøndbys anfører
Brøndby-træner er bekymret for offensiv efter nederlag
Drama i Esbjerg: Nikker Brøndby-anfører sin modstander en skalle her?
Esbjerg slår Brøndby for tredje gang i træk - se Kauko-kassen her
BIF-back: Vi fik en kold spand vand i hovedet
Foto: Getty Images
Kevin Mensah fortæller, at det var som at få en kold spand vand i hovedet, da FC København på fem minutter vendte 0-1 til 2-1.

Brøndby spillede en god kamp mod FC København søndag og kom da også foran efter bare ni minutter.

Men i første halvlegs sidste fem minutter skruede FCK op for tempoet, og pludselig var københavnerne foran med 2-1 ved pausefløjt.

- Vi fik en kold spand vand i hovedet efter at have spillet en okay første halvleg, siger Kevin Mensah, som spillede hele kampen på Brøndbys venstre back.

Han var tydeligt skuffet efter opgøret, som altså endte med et 1-2-nederlag.

- Vi spillede en rigtig fin kamp - udover de fem minutter, hvor de scorede to mål. Det er derfor, de ligger i toppen, og vi ikke gør. De er effektive, og det er vi ikke.

- Fodbold handler om at være skarp i begge ender, og FCK sparker dem bare ind. Vi fik ikke lukket af i vores egen ende, og vi puttede dem ikke ind i den anden ende.

- Vi scorede kun et mål i en kamp, som vi dominerede i 82 minutter, så man kan sige, at vi mangler den kynisme, der skal til for at vinde fodboldkampe - og det skal vi arbejde på.

- Jeg synes, vi var fine til at skabe situationer med bolden, men det er jo fuldstændig ligegyldigt, når vi står her og har tabt, siger Kevin Mensah.

Brøndby er på femtepladsen i Superligaens mesterskabsspil og har tre point op til OB, som er på den tredjeplads, klubben jagter.

nicolai@bold.dk


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

19 kommentarer

bruger 130626 09:17          
Brøndby spillede bedst i går. Ingen tvivl om det. Men at påstå at de dominerede i 82 minutter, er nærmest idiotisk.
testman 10:01          
Brøndby spillede ikke bedre end de fik lov til. Fck virkede ikke som et hold som ville investere mere end højst nødvendigt. Fck er bare en klasse bedre pt.
rickrick 10:13          
@testman

Jeg er nu ret sikker på, at FCK gerne havde undgået de mange chancer Brøndby spillede sig frem til. 19-10 i skud statistikken vidner om en kamp FCK slet ikke havde styr på. Ståle har da også selv ´indrømmet´, at Brøndby var det bedste hold i går, så Brøndby ´fik lov til´ langt mere end FCK ønskede.

Ud over det er jeg fuldstændig enig med dig i, at FCK´s hold er en klasse eller snarere to over Brøndby lige nu. Specielt individuelt har de i min optik 4 spillere, der er outstanding i Superliga regi: Skov, Fischer, N´Doye og Bjelland.

Bliver spændende på torsdag, hepper lidt på FCM for spændingens skyld :-)
Mikesas 10:51          
Fck ikke ville investere mere end højst nødvendigt????

Så når Skov siger, at de kæmpede røven ud af bukserne for at holde føringen, hvad får du det så til??
Willatzen 11:02          
Nej IGEN fik I ikke lukket af i egen ende. Den defensiv er så pisseelendig, og man mindes ikke en værre defensive. Målene vælter ind i et væk.
CopenhagenNoice 11:08          
I min optik er Falk og Zeca måske de mest outstanding
testman 11:32          
Mikesas. At skov ikke er i form efter sin skade. Synes ikke jeg var nervøs i 2 halvleg. At parkere bussen synes jeg er lidt kedeligt men resultatet var åbenbart for vigtigt.
Desuden er det gratis point på kontoen til Ståle der ikke har grund til at sige noget for at tage presset fra spillerne og ligge på sig selv. Det er den hurtigste vej til at få fokus på næste kamp. Han fik hvad han ville og kan han samtidig please BIF så er det fint med ham. Havde han tabt havde han garanteret ikke sagt at bif var bedst
Mandag 22. april