Luk

BIF-boss forventer Mukhtar-afklaring tirsdag

| 3F Superliga | 13 kommentarer
BIF-boss forventer Mukhtar-afklaring tirsdag
Foto: Getty Images

Brøndby er enig med en klub om handlen af Hany Mukhtar - Carsten V. Jensen forventer afklaring på tirsdag.

Brøndbys tyske stjernespiller Hany Mukhtar var ikke en del af truppen i søndagens nederlag til AGF på 0-3 i Superligaen, da Brøndby-kreatøren er udenlands for at diskutere personlige forhold i et klubskifte.

Vestegnsklubben er nemlig nået til enighed med en klub på den anden side af Atlanten om en transfersum, fortæller Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Vi er enige. Ellers sender man ikke sin spiller afsted, siger Brøndby-direktøren og fortæller, at han forventer en afklaring tirsdag, mens Mukhtar formentligt er tilbage på træningsbanen for Brøndby onsdag.

Tidligere søndag oplyste Brøndby, at man forventer, at den 24-årige tysker skifter til sin nye klub efter vinter, hvorfor Mukhtar, som stadig har sin første kamp i sæsonen til gode, bliver en del af Brøndby-holdet i efteråret.

- Han har ikke spillet, siden jeg kom, og det er rart at få nogle ting afklaret.

- Nu ved vi, hvad der skal ske herfra. Der har også været skader og sygdom (til Mukhtar, red.), så alt det skal vi have lagt bag os, så man kan fokusere på at være Brøndby-spiller fra onsdag og frem.

Mukhtar er dog ikke den eneste Brøndby-spiller, som klubben snart kan sige farvel til, da forsvarsspilleren Paulus Arajuuri, som har kontraktudløb til vinter, også er på vej væk.

Skulle han skifte, inden sommerens vindue er lukket, så skal Brøndby hente en ny spiller.

- Hvis Paulus (Arajuuri, red.) ikke er her, når vinduet lukker, så er det fordi, vi har fået en ny spiller, siger Carsten V. Jensen.

Brøndby har over sommeren været sat i forbindelse med klubbens tidligere kaptajn, Johan Larsson, som er klubløs, og han er et aktuelt emne for Brøndby.

- Det synes jeg, han skal være. Hvis man er tidligere Brøndby-spiller og -kaptajn, og man ikke har en ny kontrakt, så er han et tema, når vi kigger på den måde, vi skal styrke os på.

Carsten V. Jensen uddyber desuden, at det ikke er ensbetydende med, at parterne er i dialog.

/ritzau/


Af Thor Carlskov

13 kommentarer

Arnemanden 21:49          
Hvor meget kan de få for ham?
konge44 21:55          
Du er fjols Cv. Vi er ligeglade med hvem der bliver solgt, men hent nu nogle nye spillere. Jeg har mistet tilliden til, at du kan dit job. Hvor bliver de nye spillere af, der kan forstærke vores hold??? Du er et fjols Cv.
Snigskytten 22:01          
Nu er CV lige trådt til. Og han har altså ik en penge tank som Ståle. Eller Europæisk at lokke med. Så ro på. Ting tar tid ;).
Stefan1989 22:07          
Det lader til kassen er lukket fra Jan Bechs side, og det betyder at der skal sælges før der kom komme nye spillere ind, men det virker ubegribeligt at man har brugt de penge der var til rådighed på Børkeeiet, når der er så tydelige mangler i forsvaret og på målmandsposten. Samtidig har man givet et løfte top aktionærerne om et transferoverskud på 17 mio. kr.

Jeg håber derfor at salgsprisen er på 40mio+ på Mukhtar så man også har penge til at købe lidt ind for, men jeg vil se det ske før jeg tror på det. Brøndby har bare i for lang tid været ude af stand til at levere spillersalg af nævneværdig betydning.
Chimi-Changa 22:12          
Salgspris = ca 20 millioner.
bruger 155188 22:14          
konge44... Du er da godt nok for langt ude....
Københavnfraparken 22:20          
Hvis CV havde pengene havde han sku da også købt de spillere, på de positioner som i efterspørger. Prøv forstå at I ikke har penge til at handle ind for.

I skal være glade hvis I får mere end 20 mio. Kr. For Hany. 40 mio. Tror I træerne gror ind i himlen?
Tirsdag 17. september