Luk

BIF-boss: Vi ser os selv som et top tre-hold

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AGF
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 2,09 3,45 3,30
Oddset 2,10 3,50 3,50
bet365 2,10 3,50 3,30

Brøndby ser sig selv som en top tre-klub i Danmark, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der er godt tilfreds med den sportslige udvikling det seneste år.

Brøndby har torsdag præsenteret et underskud på 25,9 millioner kroner for 2020, som er en markant forbedring af 2019-resultatet, der lød på minus 78,7 millioner kroner.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er tilfreds med de sportslige resultater i perioden, og de blå-gule ser sig selv som en top tre-klub, siger han.

- Overordnet set er vi tilfredse med den sportslige udvikling, vi har oplevet i 2020, ligesom vi er tilfredse med at se, hvordan en række talenter fra Brøndby Masterclass har vist sig flot frem i vores Superliga-trup, siger CV til klubbens hjemmeside.

- Med udgangspunkt i vores strategi, solgte vi tilbage i januar 2020 en række af vores udenlandske profiler, da vi ønskede en mere fokuseret omkostningsstruktur i Superliga-truppen, og det er vi lykkedes med.

- Vi ser os selv som et top-tre hold i Danmark og ønsker i 2021 at fortsætte den positive udvikling, vi så i 2020.

CV ser tilbage å et svært år på grund af corona-pandemien, men fodbolddirektøren så alligevel lyspunkter.

- Vi har i 2020 oplevet en fantastisk opbakning fra klubbens fans. Ikke på stadioner, hvor der har været forbud og restriktioner, men i økonomisk støtte og opbakning til klubben i en svær tid. 

- Da COVID-19 ramte Danmark, gik spillertruppen, trænerstaben, direktionen og ledelsen kollektivt ned i løn i en tre-måneders periode, for vi ønskede at bidrage til, at klubben stod så stærkt som muligt.

- Vi og spillerne venter med længsel på at få fans tilbage på tribunerne, så vi kan give uforglemmelige oplevelser igen og mærke energien mellem klub og fans, siger CV.


Af Sara Margren
Fredag 16. april