Luk

BIF-chef: Fallenius var en af de bedre

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 2,90 3,35 2,33
Oddset 2,85 3,55 2,40
bet365 3,10 3,40 2,25

Brøndby-træner Niels Frederiksen mener, at unge Oskar Fallenius' præstation var en af de bedre i Brøndbys test-nederlag til Kolding IF.

Brøndby-indkøbet Oskar Fallenius fik lørdag sin første mulighed for at vise sig frem i kamp efter sit skifte, da Brøndby mødte Kolding IF i en træningskamp.

Kampen endte med et nederlag på 1-2, men den 19-årige offensivspiller var en af de Brøndby-spillere, der gjorde det bedst, fortæller Brøndby-træner Niels Frederiksen til fanmediet 3point.dk.

- Vi kan se, at Oskar har en masse kvalitet på bolden, et godt blik for spillet og sine medspillere og har en god timing i sine dybe løb. Han var lige ved og næsten i nogle situationer og manglede lige det sidste, men jeg synes hans præstation var en af de bedre, siger Frederiksen til 3point.dk.

Med i testkampen var også et andet Brøndby-indkøb i form af Michael Lumb, men han var noget mere på det jævne, fortæller Frederiksen til mediet.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

KamilNDoye 08:22          
Han var helt ordinær.
bruger 178535 12:37          
Skønt at høre at fck-fans også abonnerer på Brøndby Indefra Premium for at se træningskampe mod Kolding. Har du købt en måned til at starte med, eller købte du et helt år med det samme?
BedreEndBeckmann 12:44          
Jeg er sikker på Kamil er sådan en " mere for pengene type " som køber et år af gangen ..
Non-negotiable 13:03          
Tak for støtten Kamil
KamilNDoye 13:40          
Jeg er SønderjyskE fan, men som sædvanlig, så har Brøndbys fans ikke hjerne nok til, at lave deres research før de udtaler sig.
bruger 178535 14:25          
Okay, også dejligt at få lidt økonomisk støtte fra en sønderjyskE-fan. Jeg er ikke sikker på, om der er nogen, der synes, det er så interessant at vide, hvem du er fan af, at de gider bruge tid på at researche det. Så er det nemmere at tage chancen og komme med en antagelse. Sorry!

På den anden side, hvis man gider at bruge penge og tid på at se modstanderens januar-træningskamp mod et divisionshold, er det næsten ligeså interessant at researche dig. Altså næsten.

Bare lige for at være sikker på din egen research ift. Fallenius´ indsats; så du kampen? Hvis ja, købte du Premium for en måned eller hele året? Det interesserer mig, rent faktisk, stadig lidt.
Martin Jørgensen-stavblenderen 22:09          
Når vi nu ved at Kamil er SønderjyskE fan, kan du nok godt regne med, han har bestilt minimum et helt år, og hentet det i sin trailer
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts