Luk

BIF-chef: Frendrup var en af de største profiler

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Niels Frederiksen kalder 19-årige Morten Frendrup for en af Brøndbys allerstørste profiler i forårssæsonen.

I et længere interview omkring Brøndbys sæson, gør Brøndby-træner Niels Frederiksen og fodbolddirektør Carsten V. Jensen status på flere forskellige områder omkring klubben på Vestegnen.

Et af de områder drejer sig om de unge spillere, der har fået masser af spilletid, efter klubben sagde farvel til spillere som Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, og her fremhæver Niels Frederiksen 19-årig Morten Frendrup.

Han har været en af forårets allerstørste profiler, siger Niels Frederiksen i interviewet med Brøndbys egen medie-kanal.

- Jeg synes, at Morten Frendrup har været en af vores allerstørste profiler i det her forår, hvor han virkelig har gjort det godt, og det har vi kunnet se komme relativt længe, siger han og fortsætter om klubbens andre unge spillere:

- Spillere som Jobbe og Anis har lidt den samme historie. To rigtigt dygtige spillere med et kæmpe potentiale, men som ikke rigtig har haft nogen erfaring med det at spille Superliga. Det havde Morten trods alt en lille smule.

- En tredje historie er Andreas Bruus, som i mange henseender var afskrevet og har været udlejet i nogle perioder til lavere rangerende klubber uden succes. I samråd med Andreas sagde vi, at han havde nogle kompetencer, der kunne bruges på en anden position, og så skal han have kæmpe kredit og ros for at tage imod den udfordring.

- Det er en tredje historie, hvor vi ser et potentiale i en spiller og bruger det lidt anderledes, end man har tænkt i de senere år, og i hvert fald indtil nu er lykkedes bedre med det.

Brøndby gav over sæsonen også spilletid til 20-årige Anton Skipper og Peter Bjur. Skipper spillede 11 Superliga-kampe, mens Bjur fik fire kampe.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

(u)tilfreds 14:50          
Jaja, det er fint, elsker den nye BIF strategi.. Så ved vi derbies kun kan have en vinder og at BIF ikke er mesterskabsaspirant.. Mon ikke de atter sadler om når top 6 glipper næste sæson? -Jeg tror det..
oynaz 15:16          
Jeg har godt nok svært at se at der skal være 3 hold der kan overhale BIF.
Brevklubben 15:23          
@(u)tilfreds
Jeg tror ikke på, at de hverken sadler om eller ender uden for top-6 efter næste sæson.
Men vi skrives ved om et års tid, og så må vi se, hvem der har ramt mest plet:-)
Mdeden 15:25          
@utilfreds:
Spændende at derbies-vinderen lige pludseligt skulle sige sig selv, når nu bif har været bedst indbyrdes mod Derby modstanderen i år.
AndersUlv 15:27          
Jaja, det er fint, elsker den nye BIF strategi.. Så ved vi derbies kun kan have en vinder og at BIF ikke er mesterskabsaspirant.. Mon ikke de atter sadler om når top 6 glipper næste sæson? -Jeg tror det..
Frendrup og Slimane skal sgu nok nå at blive for gode til Superligaen på et tidspunkt, hvis de altså ikke bliver langtidsskadet, så det ved vi ikke nej.
HGW 15:35          
Så ved vi derbies kun kan have en vinder og at BIF ikke er mesterskabsaspirant.
Det lykkedes da ikke at finde en vinder i mesterskabsspillet og kun en dommerfejl reddede jer et points.

Frendrup har også været rigtig god og blive spændende at følge.
Moto1 16:41          
Enig i at Frendrup har været stabil god længe og til den bedste på midtbanen. Hvorledes at BIF staben "næsten" har kunne overse Andreas Bruus potentiale er mig en gåde, såfremt overstående informationer er pålidelige. Bruus er den højre back som BIF ikke har haft i mange år. Offensiv og yderst stærk 1:1. med god tidlige indlæg i feltet.
Søndag 9. august