Luk

BIF-chef: Har ikke talt med Hobro om Sabbi

| Superligaen | 26 kommentarer
Stort 'Jobbe'-indslag: 'Det var hårdt at få at vide, at man ikke var mentalt klar under Alex'
'Radosevic i en vanvidstackling' - skulle midtbanemanden være vist ud?
Okore om AaB-nederlag: 'Ærgerligt, at vi giver dem to mål'
Frederiksen roser BIF-spiller: 'Han brænder aldrig store chancer' - Se hele interviewet her
Kæk Fisker: 'Hvis han ikke scorer, har vi ikke noget at bruge ham til'
BIF-chef: Har ikke talt med Hobro om Sabbi
Foto: Getty Images

Carsten V. Jensen forklarer, at Brøndbys interesse for Hobros Emmanuel Sabbi ligger noget tid tilbage, og at CV ikke har talt med Hobro om kantspilleren.

Brøndby blev for noget tid tilbage meldt interesseret i Hobros kantprofil Emmanuel Sabbi, men fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ikke talt med Hobro om amerikaneren.

Det forklarede CV efter søndagens kamp mod netop Hobro.

- Den dialog, der har været på et tidspunkt, ligger et stykke tilbage, endda måske før jeg kom til, og jeg har ikke talt med Jens Hammer om det, siger CV.

- Jeg må sige, at han er en dygtig spiller med individuelle kvaliteter, men det er ikke det samme som, at vi er ved at lave noget med ham.

- Vi har en masse spillere til hans position og har endda fået en ekstra mand i Jobbe. Jeg synes, der er fint med alternativer, men vi kigger stadig på, at vi skal følge os trygge, når vinduet lukker.

Søndag begyndte der at svirre rygter om, at Besiktas er ude efter Brøndby-anfører Kamil Wilczek. CV vil ikke udelukke et salg, hvis der lander et stort bud.

- Det kommer helt an på, hvad der er af midler i det. Verden er skruet sådan sammen, at hvis et eventuelt bud er stort nok, så må man kigge på det, men jeg skal understrege, at jeg ikke kender noget til det.

- Jeg formoder, at jeg bliver involveret, hvis der er noget i det, siger CV.

Rygterne vil det, at Besiktas vil byde mellem 15 og 22,5 millioner kroner. 


Af Mikkel Nøhr

26 kommentarer

3kroner 14:45          
Luksusfældeklubben tænker kun på at bruge penge.

Hvis Kamil sælges, så er det sgu med at få de penge brugt med det vuns.
futsi 14:49          
Sælg endelig den voldsmand. Han burde jo sidde i spjældet med den svinske spillestil. Husker ham mod Vejle - og et par kampe senere gentog han det mod Esbjerg.
Superligaens mest usympatiske spiller
Sarkasmee2 15:00          
Han lignede noget, der var løgn i sin første tid i Brøndby, men han er godt nok blevet skarp. Ligaens bedste angriber og absolut ikke usympatisk, tværtimod. 20 millioner er for lidt, alt for lidt.
dickos 15:07          
Ligaens bedste angriber? Han er god, korrekt. Men ikke bedre end N´Doye
MNH 15:09          
3kr: Øh, så du mener at man ikke skal gå ud og erstatte en mand der scorer i snit i hveranden kamp, skulle han mod formodning blive solgt? Det skal da nok være et smart træk..

futsi: Gear lige lidt ned. Episoden mod Vejle var grim, det erkendte samtlige blå-gule inkl. KW selv efterfølgende, men at kalde ham voldsmand og andet åndssvagt må sgu stå 100% for din egen regning.
AK78 15:11          
Nej, han er på ingen måde usympatisk, tværtimod så er han en rigtig sportsmand og altid fair.
Det kan da godt være at han har lavet et par frispark til gult kort hist og her, men har de fleste som har spillet 4 år i Superligaen ikke det..
Håber ikke at de sælger ham, for de har på ingen måde en værdi afløser klar...
Men kommer der et bud i størrelsen 20 mill. for en loyal mand som ham på 31 år, så sælger Brøndby og viser deres taknemmelighed for 4 gode år.
AK78 15:17          
Sory Kapa, N´Doye, Wilczek og Jonas Wind er vel ligaens fire bedste angribere pt.
Mandag 19. august