Luk

BIF-chef inden Vejle: Får ikke noget foræret

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Kolding IF
Sydbank Pokalen (04/12)
bet365 1,33 4,50 8,00

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen udråber sit mandskab som favorit, når de søndag møder Vejle Boldklub, men de danske mestre får dog ikke noget forærende.

Brøndby byder søndag bundproppen fra Vejle Boldklub op til dans, når de to mandskaber tørner sammen på Brøndby Stadion i 3F Superligaen.

Her skal Niels Frederiksens tropper forsøge at hente tre vigtige point mod et hold, som har haft store vanskeligheder på det seneste. I den sidste kamp blev det nemlig til et nederlag på hele 0-6 til OB for gæsterne fra Nørreskoven.

Alligevel skal de danske mestre være klar til søndagens kamp, da de ikke får noget forærende mod Vejle, som har flere gode spillere, hvis man spørger Frederiksen.

 - Vi spiller på hjemmebane, og Vejle har haft en svær sæsonstart, så vi er favoritter og tror selvfølgelig på, at vi går ud og vinder, men vi ved også godt, at der skal leveres et stykke arbejde. Vi får ikke noget foræret i dag.

- Da vi mødte dem tidligere på sæsonen i Vejle, var det en ret lige kamp, som endte uafgjort. Og hvis vi kigger på dem, spiller for spiller, så har de nogle gode spillere, men lige nu er Vejle inde i en periode, man som hold nogle gange løber ind i, hvor tingene ikke rigtigt fungerer, udtaler Niels Frederiksen til BIF's hjemmeside.

Opgøret mellem Brøndby og Vejle Boldklub bliver sparket i gang klokken 16:00, hvor værterne kan give comeback til Blas Riveros.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Sophisticatus 14:07          
Så har han vidst ikke set mange vejle kampe i år
Yveraftapper 14:09          
Guds nåde trøste dem der taber til Vejle i den her sæson! Så kunne man måske endelig få noget for kirkeskatten.
Medmindre han Hallur er en eller anden talisman eller på anden vis har spredt humør og tro på tingene.
Ja okay, god kamp BIF håber de tre point giver jer to på det igen! Tak for den her omgang i Superligaen ses om 5-6 år !
Poor Scouser Tommy 14:15          
VBs helt store problem er netop, at holdet forærer nemme mål væk. Jeg vil vurdere, at ca. 50 pct. af alle mål imod falder under den kategori. Det har sejlet defensivt.

Dernæst er det også et problem, at VB ikke selv scorer mål, og at holdets største profiler - Mølgaard undtaget - slet ikke spiller op til niveau. Sousa, Mucolli, Ezatolahi og til dels Kollinger (der dog har svære arbejdsvilkår med James og Opuko som makkere) har været helt ved siden af sig selv.
Hvasdk 14:20          
Er I ikke rigtige vb fan?
Skal tro på det hver gang ligesom mig,
Jeg var inde og se ob mod vb det var der ikke meget sjov ved men selvom det tro stædig på mit hold
Kenken 14:42          
Hvis Vejle skal vinde i denne sæson så er kampene mod Brøndby (sammen med SønderjyskE og oprykkerne ) en af dem der kan og skal vindes. Top6 holdene har Vejle haft det meget svært med.
Troja 14:43          
Selvom BIF er storfavorit mod VB, får VB point igen mod BIF, hvad så hr. Frederiksen?
14-2029 16:54          
Hvorfor skulle Vejle da også forære noget til bif?
Tirsdag 30. november