Luk

BIF-chef om vraget Hedlund: Intet disciplinært

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (30/11)
Bet25 1,57 4,40 5,40
Oddset 1,52 4,50 5,80
bet365 1,50 4,50 5,25

Niels Frederiksen afviser, at han har fravalgt Simon Hedlund af disciplinære årsager. Der er intet dramatisk i det, og det er en sportslig vurdering, siger cheftræneren.

Mange spærrede øjnene op, da Brøndby IF lørdag offentliggjorde truppen til mødet med FC Midtjylland, hvor Simon Hedlund ikke var med.

Den svenske frontløber har været mere eller mindre fast mand for de blågule, hvorfor tankerne let kunne ledes hen på, at der måtte være sket noget omkring Hedlund, men det afviser Brøndby-træner Niels Frederiksen.

- Det er en sportslig vurdering. Vi har stor konkurrence i truppen, og jeg har vurderet, at der er nogle, der har vist sig lidt bedre frem end Simon på det sidste. Det er sådan set ikke noget dramatik i det.

- Det er ikke en disciplinærstraf. Jeg har bare vurderet, at andre har vist sig bedre frem i ugens løb, og så risikerer man at komme uden for truppen, fordi vi har en trup med stor konkurrence på alle positioner, siger Niels Frederiksen.

Så han kan godt være med i næste kamp?

- Det kan han sagtens, det kan han sagtens, lyder det fra cheftræneren.

Har I snakket om det?

- Nu skal jeg jo ikke så her og fortælle, hvad jeg snakker med mine spillere om under fire øjne, men det er da helt naturligt, at en spiller, der har spillet så meget og har været med i alle de andre kampe i denne sæson, får en forklaring på, hvorfor jeg har valgt ham fra.

- Det har han selvfølgelig fået, siger Niels Frederiksen.

27-årige Simon Hedlund har kontrakt til 2023 i Brøndby.


Af Martin Schmidt
Mandag 30. november