Luk

BIF-chef overvejer ændringer efter skuffelse

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Brøndby IF 1-0
Superligaen Grundspil
90' 1-0 Abdulrahman Taiwo

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, overvejer at justere taktikken efter bare én sejr i ni superligakampe.

Taktiske ændringer kan være på vej i Brøndby, efter at det forsvarende mesterhold blot har vundet én gang i sæsonens første ni superligakampe.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, afviser i hvert fald ikke, at 3-5-2-formationen, som ellers var en af nøglerne til sidste sæsons mesterskab, kan stå for skud.

Det siger han, efter at holdet søndag tabte 0-1 ude til Sønderjyske efter et sent mål.

- Vi gør det ikke bare sådan lige, fordi vi tabte en kamp i Sønderjyske, men altså det er da nogle overvejelser vi har, og så må vi se, hvad tiden bringer.

- Jeg ved det dog ikke helt, for det er sådan som træner, at uanset om man vinder eller taber, prøver man hele tiden at tænke igennem, om der er nogen ting, man kan gøre anderledes, siger Brøndby-træneren.

Krisesnakken er også så småt begyndt omkring klubben fra den københavnske vestegn, som bare er nummer ni i Superligaen med otte point.

- Det er da ikke morsomt, når folk begynder at snakke om krise. Det var sjovere sidste år, da vi vandt så mange kampe.

- Men altså det er jo en del af jobbet. Sommetider går det den rigtige vej, og andre gange går det den forkerte vej. Lige nu går det den forkerte vej, siger han.

Brøndbys viceanfører, Kevin Mensah, hungrer sammen med resten af spillerne efter sejre.

- Vi vil rigtig gerne til at vinde nogle fodboldkampe. Den der følelse, som vi sidder med i omklædningsrummet, når man ikke rigtig har vundet nogen kampe, den sætter sig.

- Den sætter sig i hvert fald i mig personligt. Men vi er fodboldspillere og har tabt kampe før, og derfor tror jeg også på, at vi nok skal få vendt det her, siger den 30-årige back.

Han peger desuden på, at Brøndby-krisen skyldes manglende kvalitet. Han mener, der skal kigges indad på holdet.

- Det har ikke noget med modstanderne at gøre for tiden, det er os selv, vi skal kigge på.

- Vi mangler det sidste, og det sidste er, at vi får sparket nogle bolde i kassen og ikke lukker sådan nogle dumme mål ind, som vi har gjort indtil nu.

- Både mentalt er vi ramt, men det er lige så meget kvaliteten, som vi mangler lige nu, siger Mensah.

Brøndby får alletiders chance for at tanke selvtillid på torsdag, når holdet træder ind i tredje runde af årets pokalturnering, hvor Danmarksserieholdet fra Allerød FK venter.

/ritzau/


Af Krister Olsen

14 kommentarer

jesperyellow 19:51          
Rotation er tiltrængt. Problemet er så bare at der mangler relationer. Men shit hvor er vi rystende tandløse offensivt.
Utroligt hvad jobbe betød sidste år. Og så mangler der bare spillere der kan noget på egen hånd. Synes Brøndby er nemme at læse - selv for menig mand. Ved ikke hvor ideerne skal komme fra, men måske skal man starte med Divko og Pavlo på toppen næste gang og se om de kan sparke noget ind. Uhre og Hedlund er i hvert fald et par grå mus for tiden…
Danish_Messiah 19:53          
jesperyellow: problemet er de andre hold omkiring brøndby er blevet bedre og ikke brøndby der er blevet dårligere.
Søpindsvinet 20:03          
Måske man skulle prøve med et alternativ til kontrabold
Tom Wanks 20:04          
Kan man stille en fornuftig 4-4-2 eller 4-5-1?
Moto1 20:05          
NF overvejer…… jammen den er sgu da påkrævet, se på tabellen og de kampe BIF har spillet. Der skabes jo ingen chancer og den i terne spilforståelsen og løbemønstre er ikke eksisterende.
KOLDING IF SUPPORT. 20:31          
Man kan starte med at sparke den såkaldte viceanfører ud af truppen sammen med et par mere og satse på nogle fra Master Class. Der er sikkert nogle der er bedre boldspillere.. Det er jo katastrofalt at se på.. Og samtidig trække dem i løn.. På andre arbejdspladser må man levere for at få løn..
Shutup 22:07          
Rotation.. Ja tak forstå ikke de ikke prøver noget mere med Singh han laver sku da kasser.. Det er så tamt og håbløst at se på det der forgår for tiden. Vi har ikke nogen ind der kunne gå direkte ind i truppen som de selv udtalte i starten. Brøndby er læst af modstanderen. De har ikke nogen plan eller ide med det de fortager sig.og hvotes bund nevu er bare lavt og vi har intet at skyde skarpt med.. Gammelby mensah børkiet Bruus pavlovic og fler til.. fatter det simpelthen ikke hvad de laver på det første hold.. slimane er en af de få der prøver at rette spillet mod modstanderen og bare være en smule offensiv.savner sky larson ude på den kant. Han tog løbne konstant og gjorde ondt på modstanderne.. glæder mig til blas komm er tilbage det er da et lille lyspunkt i den her mørke Brøndby tid.. hold gule og blå
Søndag 24. oktober