Luk

BIF-chef: Vi beskyttede føringen for meget

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
15' 1-0 Mikael Uhre
47' 2-0 Pierre Bengtsson
56' 2-1 Wahid Faghir

Niels Frederiksen mener, at Brøndby kom til at beskytte sin føring for meget, og det gav for meget initiativ til Vejle i søndagens Superliga-kamp.

Brøndby og Vejle mødtes søndag på Brøndby Stadion, og her var Vejle tæt på at komme tilbage efter en slutfase, hvor gæsterne fik presset Brøndby og var tæt på at komme tilbage fra 0-2.

I stedet blev det dog ved 2-1 for Brøndby, og efter kampen var cheftræner Niels Frederiksen generelt tilfreds med undtagelse af, at Brøndby overlod for meget af initiativet til Vejle, efter Brøndby kom foran 2-0.

- Jeg var tilfreds med relativt mange ting. Vi spillede en fin første halvleg og var ret dominerende op til det første mål. Efter det første mål blev det en smule mere lige, men vi kom så rigtig godt ud i anden halvleg og startede rigtig fint, sagde Niels Frederiksen og fortsatte:

- Så var det som om, vi beskyttede føringen mere, end vi tænkte på at score det næste mål, og det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med. 

- Man skal aldrig overlade initiativet til modstanderen i en kamp, hvor man har muligheden for at tage hele initiativet selv.

- Det synes jeg, vi gjorde i starten (tog initiativet, red.), og det gjorde vi bestemt ikke den sidste halve time. Det blev mere spændende, end det skulle have været.

Brøndbys kasser blev sat ind af Mikael Uhre og Vejles Pierre Bengtsson, som scorede selvmål, mens Vejle reducerede ved 17-årige Wahid Faghir i det 56. minut.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts