Luk

BIF-direktør: Uforskammet af myndighederne

| 3F Superliga | 39 kommentarer

Infoboks

Brøndbys administrerende direktør er langt fra tilfreds med de restriktioner, myndighederne sætter for fodbolden, og nu vil han tage fløjlshandskerne af.

Torsdag har Divisionsforeningen og DBU iværksat en oplysningskampagne for det arbejde, man gør i forbindelse med sikker afvikling af fodboldkampe under corona-situationen.

Brøndby-direktør Ole Palmå stemmer overfor Ekstra Bladet i, og han opfordrer nu til, at man tager fløjlshandskerne af overfor myndighederne, for han er langt fra tilfreds.

Han kalder restriktionerne, der indtil nu holder flere fans fra stadion til 1. november, for en katastrofe.

Han mener, at myndighedernes opførsel overfor fodboldklubberne er uforskammet, da man blandt andet har skullet høre referencer om en kamp mellem Atalanta og Valencia i februar, hvor man i Danmark endnu ikke tog corona-situationen alvorligt.

- Vi har spurgt os selv mange gange. På hvilket grundlag træffer myndighederne og politikerne beslutningerne? Dansk fodbold er gået forrest i dansk erhvervsliv. Vi har en protokol på 101 sider, som vi følger til punkt og prikke i hver kamp. Ja, jeg har svært ved at se nogle brancher i Danmark, der har gjort mere end os, siger han til Ekstra Bladet.

I Brøndby har man med Superligaordningen mulighed for at lukke i alt 8.600 tilskuere ind – ordningen, der inddeler stadions i afdelinger med 500 tilskuere pr. område.


Af Jonas Dalgård

39 kommentarer

bruger 185953 07:33          
Det er meget sjældent jeg er enig med nogen fra Brøndby - men hold da op hvor han ret!
Er der nogen der har set hvordan indendørs håndboldkampe bliver afviklet i tv, med 500 tilskuere, der bliver ikke holdt afstand, der står ingen vagter og holder øje med at folk ikke sætter sig sammen.
Det er håbløst at kun fodboldklubberne skal straffes sådan.
oswald 07:38          
Uforskammet ligefrem!

Når andre brancher er lukket endnu mere ned, og minkavlerne må deres livsværk ødelagt og mange af dem med en minimal erstatning.
Og der er en situation, hvor smittetallet stiger og stiger

Jeg erkender, at det ser ud til, at foranstaltningerne på diverse stadions ser ud til at virke, men hvor længe går der inden boblen brister? Forhåbentlig sker det ikke, men jeg forstår også, at myndighederne begrænser en del af erhvervslivet, som i princippet “bare” er underholdning.
mjdj 07:46          
Regeringens magtliderlighed og inkompetence bliver virkelig udstillet i denne sag. Redskaberne og rammerne er der jo til at kunne åbne op.

Og hvor lidt har man egentlig mellem ørene, når man sammenligner denne problemstilling med minkavlernes? Hold da kæft.
Freir 07:47          
Det kan du på ingen måde sammenligne.

Minkfarme kan gøre en kommende vaccine nytteløs, det kan fodboldkampe afviklet under ordentlige forhold ikke.
Man skal ikke bære mundbind i div centre, supermarkeder mm. Biografer er åbne. Men vi må ikke tage på stadion under ordentlige forhold med kraftig reduceret kapacitet, det grænser da til symbol politik af værste skuffe...
Jakobsen86 07:58          
Hold kæft en klynkeri og hykleri. Brøndby slår sig op på "ingen over fællesskabet", men det er åbenbart kun indtil det skal være "Brøndby over fællesskabet". Vi står i en pandemi, hvor vi er nødt til at prioritere hvad der er åbent og hvad der ikke er. Ja vi går alle op i fodbold og er passionerede omkring det, men det vigtigste lige er nu altså ikke at åbne mere op for stadions. Det her er en lige så anti-social udmelding som adfærden hos Brøndbys voldsparate fans.
bruger 132927 08:02          
@Jakobsen86
Meget enig med dig. Spot on
Beezzz 08:08          
Minkfarme kan gøre en kommende vaccine nytteløs, det kan fodboldkampe afviklet under ordentlige forhold ikke.
Ja og nej. Jo flere der får virussen, jo større chance er der for den muterer.

At sammenligningen er dårlig er jeg dog enig med dig i.
Søndag 25. oktober