Luk

BIF jagter sejren i pokalen: Utrolig vigtigt

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Viborg FF
Træningskamp (28/01)
Oddset 1,65 4,00 4,00

Andreas Bruus jagter en sejr mod FC Midtjylland på søndag, så Brøndby har det bedst mulige udgangspunkt til returopgøret i Sydbank Pokalen.

Brøndby kan ikke gå på juleferie endnu, da der blandt andet venter to vigtige opgør med FC Midtjylland i Sydbank Pokalen.

Det første opgør mellem de to mandskaber bliver spillet på søndag på Brøndby Stadion, og her bliver det vigtigt for værterne, at de kan tage til returopgøret med en sejr i bagagen.

Det fortæller Brøndbys Andreas Bruus til klubbens hjemmeside.

- Det er utrolig vigtigt for os at få et godt udgangspunkt, når vi møder FC Midtjylland på søndag. Det er en kvartfinale i pokalen, som jo foregår over to kampe i år, så vi skal have en sejr på Brøndby Stadion, for man skal også huske på, at udebanemål ikke tæller dobbelt, som det engang har gjort. 

- Så kan vi vinde med mere end et mål, så ville det være et fint udgangspunkt at tage til Herning med i næste uge, udtaler Andreas Bruus.

Der er kampstart mellem Brøndby og FC Midtjylland på søndag klokken 14:30, mens returopgøret i Herning bliver spillet den 12. december klokken 18:00.


Af Raymund Nelausen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar