Luk

BIF-juvel funklede i tredje sejr på stribe

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AC Horsens 2-1
Superligaen Grundspil
5' 1-0 Jesper Lindstrøm
45' 2-0 Simon Hedlund
90' 2-1 Michael Lumb

Jesper Lindstrøm scorede og lagde op, da Brøndby vandt 2-1 over AC Horsens og fik den tredje sejr ud af tre mulige. Gæsterne har fået sin værste sæsonstart nogensinde.

Søndag skulle 3F Superligaens tophold Brøndby tage imod ligaens bundhold, da AC Horsens kiggede forbi Brøndby Stadion.

Brøndby kom til kampen med to sejre i ryggen og maksimumpoint, mens Jonas Dal og co. endnu ikke var noteret for hverken scoringer eller point.

Fælles for holdene var dog, at begge lejre skiftede to i startopstillingerne til kampen. I Brøndby var der gensyn med kaptajn Andreas Maxsø, som var tilbage efter karantæne, mens Peter Bjur var med i stedet for Andreas Bruus. Rezan Corlu startede på bænken.

Hos AC Horsens var Nicolai Brock-Madsen og Jacob Buus nye fra start.

Lindstrøm gav Brøndby en drømmestart

Efter tre minutter havde BIF’s venstre wingback Peter Bjur sneget sig med frem, og han fik en strålende mulighed efter et indlæg. Han flugtede til bolden på sin førsteberøring og ramte den godt, men bolden fløj i sidenettet.

Brøndby lykkedes tidligt med at få lagt pres på AC Horsens, og det gav pote efter fem minutter. Med en millimeter præcis aflevering fandt Anthony Jung angriber Simon Hedlund, der fikst lagde bolden til rette for Jesper Lindstrøm.

Lindstrøm tog bolden med og lavede tunnel på sin oppasser, og det gav plads til, at den unge og velkørende Brøndby-kreatør kunne trykke af fra distancen. På fornem vis sendte han bolden ind ved den nærmeste stolpe og gav med sin scoring Brøndby en drømmestart. 1-0 til værterne.

AC Horsens kom efter scoringen bedre med og efter et fint gennemspil fik Casper Tengstedt en stor mulighed, da han fri foran mål blev endestationen på et indlæg. AC Horsens-angriberen sendte dog sit hovedstød lige på Marvin Schwäbe.

Jonas Dals tropper fortsatte med at gøre det godt, mens Brøndby slet ikke havde gang i spillet, hvor man for nemt blev presset af ACH’s høje pres. Det gav anledning til stor utilfredshed hos Niels Frederiksen, som efter 24 minutter dog kunne se Brøndbys bedst spillende spiller Lasse Vigen levere lidt af en genialitet. 

Han driblede sig fri af et større pres på egen halvdel, hvorfra han sendte Simon Hedlund i dybden med en forrygende aflevering. Den svenske angriber var alene igennem, men han overplacerede sin afslutning efter at være kommet for tæt på målmanden Matej Delac.

Som halvlegen skred frem fik Brøndby bedre omgang med bolden og kort efter Hedlunds mulighed fik Bjur en ny chance efter et velspillet angreb, men forsvarerens skud blev blokeret.

Brøndbys chancer kom ofte gennem spil i midten af banen, og Jesper Lindstrøm skulle have haft et oplæg, da han med en smart aflevering fandt Mikael Uhre i dybden. Uhre fik dog ikke træf på bolden, før Delac igen klarede ærterne for AC Horsens.

Mod slutningen af første halvleg havde Brøndby flest perioder på bolden, mens gæsterne forsøgte at køre dybt ved næsten hver lejlighed. Den venstrebenede højrekant Louka Prip stod for gæsternes anden mulighed, da han trak ind i banen og sendte bolden mod den nærmeste stolpe, men Schwäbe reddede sikkert.

I overtiden af første halvleg forsøgte ACH sig med en ny kontra, men en fejlslagen aflevering havnede på Brøndby-fødder, der med det samme slog kontra. Lindstrøm fik den på midten, og han lagde bolden til venstre, hvor Hedlund kom farende. Han kørte direkte mod mål og trykkede af. Hans skud blev rettet af og strøg i mål til 2-0 efter en halvleg, hvor værterne havde haft flere problemer uden dog at have tilladt utallige muligheder mod sig. 

Horsens reducerede sent

AC Horsens måtte i pausen skifte to mand, da Hallur Hansson og Brock-Madsen begge havde problemer. Det gav plads til Lirim Qirilli og Jonas Thorsen, der fra anden halvlegs start var med i et højt fuldbane-pres. 

Det gav et tidligt frispark, men Casper Tengstedt sendte forsøget over mål.

ACH jagtede en reducering og fik presset Brøndby godt tilbage på banen. Det overtag gav til tider plads til kontrastød for Brøndbys hurtigløbere. 

Lindstrøm fik en god mulighed i anden halvlegs indledning efter godt arbejde af Uhre, men den unge Brøndby-spiller missede og kort efter sendte Uhre selv en ekvilibristisk flugter over mål. 

ACH havde noget sværere ved at komme frem til muligheder, og Schwäbe havde ikke mange arbejdsopgaver i løbet af de første 20 minutter i anden halvleg.

Det måtte han til gengæld med 18 minutter igen, da AC Horsens’ Louka Prip igen kom ind fra sin højrekant. Han sled sig forbi og kom til afslutning, som Schwäbe måtte klare.

Brøndby fortsatte med at holde AC Horsens i strakt arm, og det lod til at begge mandskaber savnede energi og overskud, da man i afslutningen så mange tekniske fejl i begge ender.

Mod slutningen af kampen sendte Niels Frederiksen blandt andre Rezan Corlu på banen, og dermed var der altså comeback til kreatøren på Brøndby Stadion.

Kort efter fik AC Horsens dog reduceret, da Michael Lumb fik bolden serveret af velspillende Louka Prip langt inde i feltet. Lumb lagde sikkert bolden i mål, og så kunne ACH jagte udligningen efter 1-2-reduceringen.

Det blev dog ikke til flere scoringer i kampen, og derfor fik Brøndby altså tre sejre på stribe med 2-1-sejren.

AC Horsens kan med nul point notere sig for sin værste sæsonstart nogensinde i Superligaen efter tre runder.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

A6 Allroad 17:56          
Puha. Dejlige 3 point men hvor er spillet ringe. Morten Olsen stil med tilbagelægninger hele tiden. Mensah helt væk. BIF gad ikke, Horsens kunne ikke.
MUGGU 17:57          
Skidt kamp , god fight , fedt resultat videre.
Vestegnen!! 17:58          
Hold kæft, hvor vi spillede dårligt i den kamp. Horsens lykkedes nok engang med at få spillet til at være på deres præmisser, men i det mindste trak vi os sejrrigt ud af kampen i dag.

Jobbe er fandeme ved at blive god
Konggræs 17:59          
Det skal simpelthen blive bedre, vi kan ikke vinde på langskud og afretninger hver gang
Ikke den præstation man håbede på inden kampen
spæch 18:04          
Spillede fint de sidste 15 min af første halvleg. Ellers var det en rigtig dårlig spillet kamp, omend at Horsens ikke bliver farlige før til sidst. Positivt med 9 point efter 3 kampe, positivt at vi har vundet 3 kampe uden at spille særlig godt. Negativt: Vi spiller ringe. Heldet vender på et tidspunkt. Lad os håbe det ikke er sådan vi spiller resten af sæsonen.

Fedt med sejr og kanon start på sæsonen trods alt. Horsens er altid svære at spille i mod.
Antikeglen 18:04          
Den første nedrykker er fundet, især hvis AC forsætter med at skabe så lidt, og lave fejl der koster mål.!!!!!!!
MNH 18:06          
Tre kampe, ni point! Kæft det er lækkert. Og Jobbe fortsætter bare!

Hvad skal det ikke ende med når vi begynder at spille rigtig godt? #forzabrøndby
Mandag 26. oktober