Luk

BIF-keeper forstår fan-nervøsitet: Aldrig tvivlet

| Brøndby IF | 7 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,72 4,00 4,60
bet365 1,75 4,00 4,33

Mads Hermansen forstår godt, hvis Brøndby-fans var nervøse over, at en helt ny og ung målmand kom ind, men han har aldrig selv tvivlet på egne evner.

Brøndby vinkede i sommer farvel til Marvin Schwäbe, der har vogtet buret på Vestegnen i de seneste sæsoner, men 21-årige Mads Hermansen har hidtil fyldt tyskerens sko fint ud.

Hermansen har været et af lyspunkterne på et noget haltende blågult mandskab, og personligt var U21-landsholdskeeperen ikke i tvivl om, at han kunne gøre det.

Det fortæller han til Ritzau.

- Jeg forstår godt, hvis fansene var nervøse for, at der kom en helt ny målmand ind. Men jeg har aldrig tvivlet på mine egne evner, og jeg har altid vidst, hvad jeg kan, siger Hermansen.

Mod Salzburg i Champions League-playoff gjorde Mads Hermansen sig uheldigt bemærket med et par store fejl, men det ser målmanden som en del af sin udvikling.

- Man skal igennem det på et eller andet tidspunkt. Når man står herefter, kan man godt sige, at det er fint at have prøvet og været igennem. Når det sker på et andet tidspunkt, kender man følelsen og ved, hvordan man skal bearbejde det, siger Hermansen til Ritzau.

Næste opgave for Brøndby og Mads Hermansen er ude mod Lyon i Europa League-gruppespillet torsdag aften klokken 18.45.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

KLB-ManU 13:40          
Jeg synes han har gjort det godt. Og han er som sagt en meget ung målmand med stort potientiale
Ditka 14:29          
Han har gjort det bedre end jeg forventede. En bette skid af en keeper. Tvivler på en storslået karriere i udlandet. Kan sikkert udvikle sig til en stabil superliga keeper.
Tøffe har altid ret 14:45          
Han har gjort det bedre end jeg forventede. En bette skid af en keeper. Tvivler på en storslået karriere i udlandet. Kan sikkert udvikle sig til en stabil superliga keeper
Hmm det var der nogen der glemte at fortælle til Fabien Bartez, Iker Casillas, Kasper Schmeichel osv... Men de har vel alle fået en rimelig karriere alligevel selvom du synes de har været for små?

On Topic: Han har gjort det langt bedre end jeg havde forventet! Der kan være noget stort i vente fra den unge mand..
MNH 14:47          
Bette skid? Han er 1 meter og 85 cm.?

Ikke ligefrem en Pickford-type..
Ditka 15:02          
Tak skæbne. Bette Mads i sammenligning med klassekeepere. Han er ung og kan udvikle sig, men der gemmer sig ikke en klassekeeper i de handsker. Superligaen og måske Crewe i league one, der har en endnu mindre keeper i Jaaskelainen junior. En keeper med den højde er en bette skid af en keeper. Han har ikke været pointgivende, men trods alt bedre end forventet. Potentialet er ikke til en af de store ligaer.
Poez 15:49          
Lad os huske på at manden kun er 21 år, så at dømme ham allerede er måske til den modige side.
Jeg synes han har været god - og har også lavet nogle rigtigt fine redninger, som har reddet Brøndby i et par situationer.
Han virker også mentalt ret stærk. Man har ikke kunnet mærke på ham, at han lavede et kæmpe koks mod Salzburg f.eks.

Jeg kunne nu godt se ham komme langt i karrieren - og håber da også på det for ham og for DK ikke mindst.
Nessy1981 17:02          
Det er yderst sjældent at unge målmænd kommer frem med så højt niveau som fx Donnarumma og Casillas gjorde, men selv de lavede groteske fejl og Donnarumma gør det stadig af og til. Synes Hermansen har gjort det godt og tror ikke nogen regner med at han kommer op på niveau med de to andre jeg nævnte. Unge spillere begår fejl. Unge målmænd i særdeleshed. Der er en grund til at målmænd som regel topper lidt senere end markspillere. Han har begået nogle få store fejl som fx mod Salzburg. Det er en kalkuleret risiko. Og generelt synes jeg han har gjort det rigtig godt og jeg er fint tilfreds med ham på den plads. Holder vi fast i ham er jeg sikker på at vi om nogle år har superligaens bedste målmand. Ønsker ham det bedste fremadrettet.
Torsdag 9. december
Onsdag 8. december