Luk

BIF-keeper: Hårdt at se Høgh have det sådan

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Det gør ondt på Brøndby-keeperen Mads Hermansen at se Lars Høgh være syg. Den legendariske målmand har trænet den unge keeper i netop Brøndby.

Flere klubber har de seneste uger benyttet lejligheden til at sende hilsner til Lars Høgh, der desværre er hårdt ramt af sin kræftsygdom for tiden. 

Også Brøndby markerede det søndag, hvor der både var bannere, sange og et besøg fra målmand Mads Hermansen til den målmandslegenden Høgh. 

Netop Hermansen fortalte efter kampen, at han har det svært med at se sin målmandstræner i Brøndby være syg.

- Han betyder meget. Det er hårdt at se, at han har det sådan, som han har det nu. Det er svært at sige noget, for han er et fantastisk menneske, så det er svært, lyder det fre en berørt Hermansen, der besøgte Lars Høgh i lørdags. 

- Ham og familien skal selvfølgelig have noget plads, så de kan nyde tiden med hinanden. Jeg snakker med ham, når han har tid og til det, og det passer ind hos ham. Jeg besøgte ham i går (lørdag, red.), så det var dejligt at se ham.

62-årige Lars Høgh har for nyligt måtte indstille kemobehandlingen, da han ikke kunne tåle mere af den nu.

I stedet får han livsforlængende medicin, men lægernes prognoser er lige nu, at det er et spørgsmål om måneder for den yderst vellidte målmandslegende, har han fortalt.


Af Andreas Roesen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar