Luk

BIF-keeper har udløb: Tænker mere på titlen

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (21/04)
Bet25 3,15 3,60 2,10
Oddset 3,25 3,65 2,15
bet365 3,30 3,60 2,05

Marvin Schwäbe har kontraktudløb om få måneder, men den tyske målmand fokuserer mere på Brøndbys chance for at vinde guld end sin egen fremtid.

Til sommer udløber Marvin Schwäbes kontrakt med Brøndby, og endnu er det ikke meldt ud, om han forlader klubben, eller om en forlængelse er aktuel.

25-årige Schwäbe erkender, at han sommetider gør sig nogle tanker om, hvad der skal ske, men keeperen holder generelt snuden i sporet og har mere fokus på det sportslige, hvor Brøndby kæmper med helt i toppen af 3F Superligaen.

- Selvfølgelig tænker man af og til på fremtiden, men det er ikke svært at fokusere på banen her og nu, vil jeg sige. Hvis man ligger så godt i ligaen, tænker man mere på dét, for man kan opnå noget, og så er det lige meget, om man forlader klubben, underskriver en ny kontrakt eller hvad.

- Det betyder ikke ret meget for tiden, for vi kan stadig opnå at blive nummer ét og vinde titlen, og det er det, som jeg og resten af holdet arbejder på og træner for. Vi har forbedret os i de seneste år, og nu står vi over for det, siger Marvin Schwäbe til bold.dk.

Målmanden vil ikke udtale sig om, hvorvidt han har snakket fremtid med Brøndby.

- Jeg vil ikke snakke om det offentligt endnu. Måske kommer det snart, men i øjeblikket er det vigtigere med kampene, pointerer Schwäbe.

Kan du sige generelt, om du kan forestille dig at blive, eller du regner med at skifte?

- Generelt vil jeg ikke snakke om det endnu, siger Marvin Schwäbe med et smil til bold.dk.

Målmanden har været fast mand i Brøndby-målet siden sommeren 2018, hvor han kom til klubben fra Hoffenheim.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

bruger 187313 08:23          
Højt topniveau, relativt lavt bundniveau. Selvfølgelig altid ærgerligt at sige farvel til profiler/vigtige starter uden profit ved salg.
På den lange bane er det nok godt nok hvis han skal videre.
LFC4Life 08:33          
Ønsker ham alt det bedste, men glæder mig til han smutter. Hans til tider rigtig gode redninger opvejer på ingen måde for hans lave bundniveau, mange drops og total mangel på dominans i feltet.
Mærsk24 08:40          
Jeg vil også sige tak for nu, men det er det... Han bliver aldrig en legende på niveau med hhv. Krogh, hradecky, rønnow, Schmeichel osv.
Som andre også nævner, højt topniveau, men katastrofalt lavt bundniveau (lidt ala. Grabara i GF). Glæder mig personligt til at få Hermansen eller Ægidius i buret fra sommer.
MidtJyskMafia 09:03          
Mon Jesper Hansen er på vej?
LosMillonarios 09:36          
Hvorfor skulle Brøndby hente Jesper Hansen?
Peter Nielsen 09:48          
Hvorfor ikke ? Når det er sagt tvivler jeg også på det sker. JH er der ikke den store fremtid i og han er jo nok ikke gratis. Hvis han kan hentes på en fri transfer og han tager et mindre dyk i løn..... jeg ville ikke udelukke muligheden, men i forhold til udmeldinger om fortrinsvis spillere under 27 passer JH i hvert fald ikke.
Bruno Brun 10:20          
Schwæbe er topklasse med fødderne i opspillet, men håbløs i feltet på høje bolde. Resten er sådan lidt over middel vil jeg mene. Tænker, det er muligt at finde en samlet pakke af samme kvalitet til en billigere pris.
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april