Luk

BIF-keeper: Lyon ikke sammenlignelig med SL

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyon 1-3
Europa League Gruppe A
51' 1-0 Mikael Uhre
57' 1-1 Rayan Cherki
66' 1-2 Rayan Cherki
76' 1-3 Islam Slimani

Mads Hermansen synes ikke, at man kan sammenligne Lyon-kampen med søndagens opgør mod Randers, da franskmændene er på et helt andet niveau.

Mads Hermansen og Brøndby tabte torsdag aften hjemme mod franske Lyon i Europa League. 

Nederlaget lagde låget på drømmene om avancement i turneringen, men Conference League er stadig inde for rækkevidde for klubben fra Vestegnen.

Den unge målmand lukkede tre kasser ind i 1-3-nederlaget, men Hermansen havde også flere flotte redninger i løbet af kampen. Selv kalder han det, ifølge Brøndbys egen hjemmeside, en speciel følelse.

- Det er altid lidt specielt, når man kan have sindssygt mange redninger og lukke tre ind, og så kan man en anden gang føle, at man har spillet en sløj kamp og har holdt et clean sheet. 

- På den måde tager man det med fra kampen, man kan tage med, og mod Lyon synes jeg, at 3-1 er lidt misvisende. Personlige fejl koster, men vi ser frem mod kampen mod Randers FC med lige så oprejst pande som før kampen i går

Søndag tager Brøndby så imod Randers FC i en direkte duel i subtoppen af Superligaen, men Hermansen synes ikke, at man kan sammenligne opgaven med Lyon-opgøret torsdag.

- Man kan slet ikke sammenligne niveauet med de spillere, vi mødte i går og så dem i 3F Superligaen. Når det så er sagt, er Randers FC også dygtige. 

- Det har de været hele sæsonen, og de gør det også godt i Europa, så vi skal ud og gøre det, vi er gode til og forsøge at bygge videre på den gode stime i 3F Superligaen.

Randers er på Superligaen fjerdeplads inden kampen søndag, hvor de blot er ét point foran Brøndby på femtepladsen. Der er kickoff klokken 16:00 på Brøndby Stadion. 

 


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar