LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

BIF-lejr: Irriterende og trist at mangle fansene

| Superligaen | 14 kommentarer
Medie: FCK og Brøndby i transferstrid om OB-keeper – Se her hvorfor
Officielt: FCK og FCM tørner sammen i tredjesidste runde
ONSIDE: Se ALT fra den dramatiske sidste spillerunde i Superligaens grundspil her
Disciplinærinstans: Brøndby gjorde intet forkert i Horsens
Lettelse og glæde i Brøndby efter en 'shit-start'
BIF-lejr: Irriterende og trist at mangle fansene
Foto: Getty Images

Det er irriterende, at Brøndby ikke må have fans med til Horsens, lyder det fra Brøndby-lejren. De skal dog kunne håndtere den manglende opbakning i den vigtige kamp.

Når Brøndby-spillerne søndag løber ind til den afgørende kamp i Horsens, bliver det uden den sædvanlige opbakning fra de medrejsende fans.

Grundet balladen efter sidste sæsons 2-2-kamp er Brøndby-tilhængerne nemlig blevet nægtet adgang til kampen, og det ærgrer Brøndby-lejren at skulle undvære opbakningen.

- Det er irriterende. Men vi skal selvfølgelig kunne vise, at vi kan vinde, uden de er der. Selvfølgelig er det rarest, at de er på lægterne, for det er dem, vi spiller for, siger Jens Martin Gammelby til bold.dk.

- Vi kan ikke gøre noget ved, at de ikke er der. Vi må spille kampen som alle andre. Det er super ærgerligt, at de ikke er med. Men vi må vinde for dem, siger backen.

Ifølge Gammelby er det ikke noget, der må påvirke holdets præstation.

- Nogle gange kan de selvfølgelig give os de sidste procenter. Men det skal vi kunne håndtere. Vi skal være professionelle nok, til at vi kan spille fodbold alligevel. Det betyder meget for os, og det er irriterende for os, at de ikke er med.

Også anfører Benedikt Röcker kommer til at savne opbakningen fra de blågule fans.

- Alle kender Brøndby. Hvis vi havde fansene med, ville der nok være et udsolgt afsnit igen. Det er trist, hvis jeg skal være helt ærlig. De giver altid én et stor skub fremad, og det har været vigtigt for os i de seneste kampe, siger Röcker.

Cheftræner Martin Retov ærgrer sig over at skulle undvære fansene, men holdet skal kunne håndtere situationen.

- Forhåbentlig betyder det, at vores spillere skal være ekstra opmærksomme på, at der skal leveres en indsats, hvor de står endnu mere sammen.

- Brøndby-fansene bakker altid op, men vi har også spillet mange fodboldkampe i vores liv, hvor vi ikke har haft 12.000 i ryggen på Brøndby Stadion eller mange fans på udebane, siger Martin Retov.

- Det skal vi også kunne håndtere på søndag. Vi ville meget gerne have dem med, det er der ingen tvivl om. De betyder meget for os. Men vi må også acceptere, at hvis vi ikke kan spille en fodboldkamp uden tilskuere, så er vi det forkerte sted, siger cheftræneren.

anton@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

14 kommentarer

ViborgVFF 07:43          
Det er irriterende og trist at Brøndbys fans sidst de var i Horsens invaderede banen

Det er irriterende og trist at (nogle af) Brøndbys fans sidst de var i Horsens opførte sig som primater

Det er irriterende og trist at Brøndbys fans sidst de var i Horsens opførte sig på en måde så BIF i dag må undvære landets vel bedst opbakning i en ret vigtig kamp

...irriterende og trist for alle parter - men nogle ting har altså konsekvenser her i livet
PBL 08:05          
Helt enig, - man mangler måske lidt selvindsigt fra Brøndby.
AkiH 08:34          
Det ville klæde spillerne fra BIF at være uendelig mere ydmyge ift. denne situation.

Det som udløste karantænen, var en skandale og en skændsel for dansk fodbold.

BIF bør anerkende dette og udvise forståelse for, at det naturligvis er korrekt og forståeligt, at der ikke er BIF-fans i Horsens istedet for at sige, at det er "irriterende" og "trist".
Jens westh 09:36          
Bif burde tage afstand fra den utilbørlige opførsel der blev udvist bif´s tilhængere sidst de var på besøg i horsens, men i stedet skal vi høre den samme sang om at de er danmarks bedste publikum, og det er trist de bliver udelukket. Syntes det er fint horsens statuerer et eksempel og udelukker bif´s tilskuere til denne ene kamp. Så kan de lære det, og måske få luget ud i de værste ballademagere inden de næste gang skal til horsens.
Gino77 09:43          
Jeg kan da godt se det fra spillernes side at det forholder sig sådan,men så kan de passende takke i idioter der hærgede Horsens sidst de var der.

Selv indsigt og behærskelse er en sjov lille ting som få mestre at udføre.
Blokvogn 09:46          
ViborgVFF, ja det er trist med Brøndbys fan der invaderer banen efter slutfløjtet. Det minder lidt om Viborgs fan der jagtede træneren Johnny Mølby efter kampe. Sådanne fans kan ingen klubber dæmre op for. Det er ikke Horsens som nægter Brøndbys tilskuere adgang, men DBU der har sar hælene i, så straffen for Brøndbys ballade koster ACHorsens stort på indtægs siden, vel omkring 2000-3000 tiskuere.
Lørdag 25. maj