Luk

BIF måtte nøjes: Fortjente det mere end AGF

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/07)
Oddset 1,80 3,70 4,50
bet365 1,85 3,40 4,20

Tobias Børkeeiet kalder uafgjort ude mod AGF for et okay resultat, men han oplevede, at Brøndby fortjente de tre point mest.

AGF og Brøndby leverede en intens pointdeling i søndagens sene Superliga-kamp, der sluttede 1-1 på Ceres Park.

Udbyttet er Brøndbys Tobias Børkeeiet, der mod AGF spillede sin første kamp som stopper i tremandsforsvaret, nogenlunde tilfreds med, men præstationen kunne godt have kastet en sejr af sig, mener han.

- Det er okay med 1-1 på udebane. Vi ville gerne have haft tre point. Jeg følte, at vi fortjente det en smule mere end AGF. Men det er fodbold. Der er små situationer, som altid afgør kampene, så det er okay, siger Børkeeiet til Brøndbys hjemmeside.

Selvom nordmanden overordnet er tilfreds med sin debut i det centrale forsvar, irriterer Jon Dagur Thorsteinssons 1-0-mål ham.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at der går mål ind i min side. Jeg føler måske, at vi skal have et frispark forinden. Jeg føler egentlig, at jeg har kontrol på ham, men da Bruus kommer til, tager han et lille træk ind i banen og sætter den i det lange hjørne. 

- Det er godt lavet af ham, men det var selvfølgelig muligt for mig at stoppe ham, siger Tobias Børkeeiet om målet, der sidenhen er blevet kåret til rundens bedste.

Brøndbys næste opgave er hjemme mod Viborg på søndag.


Af Martin Schmidt
Fredag 23. juli