Luk

BIF-profil: Dejligt med Niels F-fremtid på plads

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
15' 1-0 Mikael Uhre
47' 2-0 Pierre Bengtsson
56' 2-1 Wahid Faghir

Brøndbys Jesper Lindstrøm glæder sig over, at cheftræner Niels Frederiksens fremtid er på plads, da det giver lidt mere ro. 

I efterårssæsonen fyldte det til tider, at Niels Frederiksens kontrakt som cheftræner for Brøndby stod til at udløbe den kommende sommer. 

Vinterpausen blev dog brugt på at få afklaret dette, da aftalen mellem parterne blev forlænget til sommeren 2023. 

Det glæder holdets ene topscorer, Jesper Lindstrøm, der føler, at det giver mere ro med chefens fremtid på plads. 

- Det er dejligt at få lidt ro på, så man ikke skal tænke over det. Det er også dejligt for ham, fordi jeg synes, han gør det godt med det materiale og de unge spillere, han har. 

- Han ligger nummer et med et hold, der starter med fire-fem unge spillere, så det er fint. Det er dejligt, at der kommer lidt ro på, så man ved, hvad der sker i fremtiden, siger Jesper Lindstrøm. 

Hovedpersonen selv tager det dog mere roligt.

- Nej, det tænker jeg ikke over, at det har givet mere ro. Det er overstået, nu er vi videre. Det er klart, at der ville have været et pres fra jer medier, hvis der ikke var kommet en afklaring på det. Det er da rart at være det foruden, fortæller Niels Frederiksen. 

Brøndby vandt søndag aften 2-1 over Vejle, hvorfor de ligger nummer et i 3F Superligaen. Søndag venter en udekamp mod FC Midtjylland.


Af Andreas Roesen
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts