Luk

BIF-profil: Det var 90 minutter på højt niveau

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Dominik Kaiser var imponeret af niveauet i søndagens derby, og han var ærgerlig over, at Brøndby ikke udnyttede de store chancer, der opstod til blandt andre ham selv.

Søndagens derby lå længe og vippede. Brøndby havde kæmpechancer i den sidste del af opgøret, da stillingen stadig var 1-1 – men så scorede Viktor Fischer efter flot forarbejde fra Robert Mudrazija, og FC København løb med det hele.

Dominik Kaiser var manden bag en af Brøndbys helt store chancer før pausen, og i slutfasen kunne han se Kamil Wilczek, Simon Hedlund og Simon Tibbling misbruge muligheder, de skulle have haft mere ud af.

Den tyske profil var ærgerlig over nederlaget, men imponeret af niveauet.

- Det var 90 minutter på et højt niveau. Begge hold skabte mange chancer, og der var masser af dueller. Det var en kamp for tilskuerne – jeg tror, den var rigtig fed at se.

- Begge hold havde chancer. FCK havde måske lidt flere i starten af anden halvleg, men i sidste ende var begge hold tæt på sejren og det afgørende mål.

- Det var en kamp på et højt niveau, og det giver mig gode forhåbninger til de næste kampe – men når man taber et derby, så gør det ondt i de efterfølgende dage. siger Tibbling.

Han var træt af, at Simon Hedlund blev dømt offside, da han havde bolden i kassen til sidst i kampen.

- Dommeren besluttede, som han gjorde, og sådan er fodbold. Det er en hård beslutning for os og et hårdt resultat, siger Kaiser.

Hans egen afbrænder kom som sagt før pausen, da han var helt fri ved den ene stolpe. Han headede på mål, men Karl-Johan Johnsson reddede.

- Det var en god redning, og det var måske også lidt heldigt. Jeg skulle have scoret, og det havde måske gjort kampen lidt lettere for os, siger Kaiser, som fik en kæmpe flænge og efterfølgende et ar i panden i det forrige derby.

- Jeg har spillet ti år uden et ar i ansigtet, hvor jeg aldrig har været i feltet og haft chancen for at score på hovedstød – nu har jeg pludselig en hovedstødschance i alle kampe, siger han med et skævt smil.

Brøndby har pludselig mistet kontakten til FCK, som i tabellen er ni point foran.

- Hullet op til de to øverste er større, end det var for et par uger siden. Nu er vores opgave at få nogle resultater. Forhåbentlig får vi seks point, selvom det ikke bliver nemt.

- Vores største opgave er at ende i top seks, men hvis vi kan præstere som mod FCK, så er det muligt. Jeg er ikke nervøs. Den her kamp viste, at vi er på rette vej, siger Kaiser.

Brøndby møder FC Midtjylland i næste runde.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december