Luk

BIF-profil: Mange har set lidt ned på Uhre

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub 2-1
Superligaen Grundspil
15' 1-0 Mikael Uhre
47' 2-0 Pierre Bengtsson
56' 2-1 Wahid Faghir

Brøndbys Jesper Lindstrøm mener, at mange har set lidt ned på angriberen Mikael Uhre, der for tiden topper både topscorer- og assistlisten i Superligaen.

Brøndby-angriberen Mikael Uhre nåede med sin 1-0-scoring mod Vejle sin niende sæsonscoring.

Det betyder, at han sammen med AGF's Patrick Mortensen og holdkammeraten Jesper Lindstrøm topper listen over topscorere i Superliga-sæsonen og ovenikøbet er han sammen med Vejles Allan Sousa i toppen af assistlisten med seks oplæg.

Uhre kom til Brøndby fra SønderjyskE i 2018, men det er først efter coronapausen, at han for alvor har slået sit navn fast som en farlig angriber i Brøndby-regi, og holdkammeraten Lindstrøm erkender, at Uhre ikke har fået den agtelse, han fortjener.

Det sagde Lindstrøm efter søndagens møde med Vejle.

Kan man kalde Uhre en skjult stjerne?

- Det kan man vel godt. Der er mange i årene, der har set lidt ned på ham, og jeg tror man undervurderer, hvor vigtig han egentlig er.

- Han laver mål og laver oplæg, og det er det, en angriber skal. Så længe, han fortsætter med det og giver den gas, så tror jeg ikke, vi klager, sagde Lindstrøm og tilføjede om søndagens kamp:

- Det var ikke den bedste præstation fra holdet, og heller ikke for Uhre, men han fik lavet et mål og fremprovokerede et andet mål. 

- Men så længe, han scorer og gør sit oppe i angrebet, så kan man ikke være andet end tilfreds, og nu gad han endelig score på mine oplæg, så hvis han kan fortsætte med det, så ser det godt.

Hvor mange bedre angribere end ham ser du i Superligaen?

- Det er svært at sige, for der er rigtig mange gode angribere i Superligaen. Uhre gør det godt, og han byder meget ind på holdet, er god i presset, laver mål og oplæg, og mere har jeg ikke brug for at vide.

Uhre, Lindstrøm og Brøndby kan for tiden også glæde sig over en førsteplads i Superligaen.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

bjerghest 13:46          
Ja selvfølgelig har man det - og med god grund. Lige såvel bør man også rose ham for den genopstandelse han har gang i.
SW6 13:53          
"Set ned på"? Det må vist stå for hans egen regning. Der har da aldrig været tvivl om at han havde et fornuftigt talent ude i fcn, og han blev da også solgt til udlandet. Men når angribere vender uforløste hjem igen skal de jo bevise sig selv igen og vise de stadig kan. Som Corner i sin tid eller Zanka i fck.
VSTGN4EVIGT 14:07          
Er du sikker på at du taler om den rigtige spiller SW6?

OT: Er kun enig. Han har altid været set på som en fin reserve, men heller ikke mere end det. Nu har han endelig fået hul på bylden, men synes nu stadig han kunne gøre det bedre, men det gælder nu hele den sidste fase i spillet for os, da vi smider alt for mange lovende angreb og chancer væk. Det er dog ikke kun gældende for Uhre, men hele holdet
BORIS1967 14:08          
Sw6, øhhh????
Bekkel 14:10          
Hvem taler du om, SW6..?
Blokvogn 14:13          
Sw6, Uhre, fra Sønderjydke til Skive hvor han gjorde det fremragende retur til Sønderjyske hvor han også gjorde det godt, så hentede Brøndby ham, det er først nu han slår til.
Unikum 14:29          
Jeg erkender gerne at jeg tænkte hvad fanden skal vi med ham, da man hentede ham til klubben under Zorniger. Det er vel reelt set kun nu han begynder at være farlig foran mål, selvom man ikk kan klandre ham for sin arbejdsindsats! Rigtig stærk sæson Uhre han har gang i. Så kan man kan man snakke om over-præstation, "Herfølge 2.0", men jeg synes det vidner mere om den harmoni og relationerne der er i truppen. Vi har mere eller mindre haft det samme hold i snart 2 sæsoner og det bære præstationerne også præg af. Selvom jeg dog savner det smukke spil i næsten alle 90 minutter.
- FORZA BRØNDBY!!!
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar